CaddieON demotour klubilla

15073009351360
Suomalaista golf-innovaatiota CaddieON:ia esitellään klubilla tälläkin viikolla. Esittelijät ovat paikan päällä klubillamme tulevana lauantaina 8.8 klo 9-12 välisenä aikana.
CaddieON:in avulla pelaaja saa aivan uudella tavalla tietoa pelaamisestaan, sillä CaddieON taltioi automaattisesti pelaajan käyttämät mailat ja osaa laskea niillä lyötyjen lyöntien pituudet sekä tunnistaa käytetyn lyöntialustan. CaddieON:in avulla omaa peliään on mahdollista tarkastella jälkikäteen graafisesti karttanäkymän avulla. CaddieON tunnetaan myös digicaddiena, sillä se kerää automaattisesti lyöntistatistikkaa pelaajan suorituksista, mm. väylä- ja griiniosumia, up&downeja, sand saveja, jne.
Lisäksi caddiemasterilta on lainattavissa CaddieON golfrannekkeen demosetti, joka sisältää CaddieON golfrannekkeen lisäksi Cobran golfbägin varustettuna upouusilla Fly-Z -raudoilla, hybrideillä ja draiverilla. Kaikkiin mailoihin on jo ennalta kiinnitetty CaddieON mailatunnisteet ja lainaamalla demosetin pääsee siis aidosti testaamaan omia lyöntimetrejään kentällä CaddieON:in avulla. Ohjeet CaddieON:in lainaamiseksi saa caddiemasterilta.
Tervetuloa tutustumaan CaddieON:iin!
Julkaistu 7.8. / toimitusjohtaja