Uudistuksia: eBirdie -uusi jäsenkortti

Golfliiton uusi eBirdie-jäsenkortti otetaan käyttöön Golfmessuilla 17.3.2017 klo 12.00 alkaen. Android- ja iOS-puhelimissa toimivasta jäsenkorttisovelluksesta tulee golfarin monipuolinen tietokanava, joka pitää sisällään päivittäin päivittyvät tasoitustiedot, ajantasaiset tiedotteet ja tarjoukset seuralta ja Golfliitolta, sekä myös jäsenetukaupan, jonka kautta Golfliiton jäsenet pääsevät käsiksi vain heille suunnattuihin etuihin. Kortista löytyy myös sähköinen kenttäopas, jossa on kaikkien kenttien yhteystiedot.

17.–31.3. välisenä aikana jäsenkorttiin voivat tutustua kaikki Golfliiton jäsenseurojen jäsenet, jotka ovat ladanneet eBirdie-sovelluksen puhelimeensa. Huhtikuun alusta alkaen kortti pysyy aktiivisena niillä pelaajilla, jotka ovat maksaneet vuoden 2017 jäsenmaksun. Kauden 2016 muoviset jäsenkortit ovat voimassa 31.3.2017 asti. Sen jälkeen niiden käyttö loppuu.

Ellei jäsenellä ole sopivaa laitetta käytössään, ja hän tarvitsee ulkomailla pelaamista varten tasoitustodistuksen, saa sellaisen toimistosta.

Golfliiton tiedote

 

 

Julkaistu 16.3.2017/ Tapahtumapäällikkö