Edustuspelaaja- ja valmennusryhmähaku nyt käynnissä!

Haku Keimola Golf ry:n edustuspelaajaksi ja kilpavalmennusryhmiin on nyt käynnissä ja päättyy 25.10.2015. Valinnat tehdään 30.10.2015 mennessä. Paikkaa kilpavalmennusryhmässä on mahdollista hakea, vaikka ei hakisikaan seuralta rahallista tukea kilpailukuluihin. Talviharjoitukset alkavat marraskuun ensimmäisellä viikolla 2015.

Vuodelle 2016 mennään pääasiassa samanlaisin eväin kuin tähänkin kauteen. Kulukorvausten määrien perusteita tullaan muuttamaan jonkin verran. Korvataan sen mukaan millä Tourilla asianomainen pelaa ja toisaalta miten edellisvuosina on menestystä tullut. Tarkoituksena on sitouttaa kaikki edustuspelaajat Keimolan toimintaan yhä vahvemmin. Samalla myös selkiyttää ja yksinkertaistaa yhteisiä toimintatapoja kulukorvausten maksamisen osalta.

Hakeminen:

Edustuspelaaja- /kilpavalmennushakemuksen löydät sivun alalaidasta. Varsinaiseen edustuspelaajasopimukseen on tarkoitus tehdä pieniä muutoksia ja asiat ovat vielä osittain auki. Saat sopimuksen piakkoin hakemuksesi jättämisen jälkeen. Täytä hakemus ja palauta se viimeistään 25.10.2015 sähköpostitse osoitteeseen jaana.vahtera(a)keimolagolf.com tai postitse osoitteeseen Keimola Golf ry, Kirkantie 32, 01750 Vantaa.

Parhain terveisin,

Jorma Manner

Valmennustoimikunta

Keimola Golf ry

 

EDUSTUSPELAAJA- JA KILPAVALMENNUSHAKEMUS 2016

 

Julkaistu 12.10.2015 / palvelupäällikkö