Edustuspelaajat 2020 haku

EDUSTUSPELAAJIEN 2020 HAKU

Nyt on se aika vuodesta, jolloin on aika miettiä omaa harjoittelua ja kilpailua kaudella 2020. Haku Keimolan Golf ry:n edustuspelaajaksi on avattu. Hakemuksia voi jättää 30.11 asti. Tämän jälkeen tulevia hakemuksia ei hyväksytä. Nykyiset edustuspelaajat jatkavat kuluvan vuoden loppuun. Nyt tehtävät pelaajavalinnat ovat puolestaan voimassa vuoden 2020 loppuun. Haku edustuspelaajaksi tapahtuu lomakkeen kautta. Lomakkeen kaikki kohdat tulee täyttää. Jätä hakemus tästä.

MIKSI HAKEUTUA EDUSTUSPELAAJAKSI?

Olet aktiivinen seuramme jäsen ja golffari, joka haluaa haastaa itseään ja kilpailla golfissa myös kansallisella tasolla. Olet valmis kehittämään itseäsi ohjatun harjoittelun avulla ja laatimaan pelitaitoihisi sopivan ja tavoitteellisen kilpailuohjelman. Ennen kaikkea olet valmis sitoutumaan pitkäjänteiseen harjoitteluun, haastamaan omia taitojasi kesän kilpailuissa ja tukemaan toiminnallasi koko Keimolan edustuspelaajaryhmää.  Kaikille edustuspelaajille tulevien yhteisten etujen lisäksi seura voi myöntää pelaajalle myös henkilökohtaista tukea kilpailu- ja harjoituskulujen kattamiseksi. Kilpailuihin liittyviä kuluja ovat mm. kilpailumaksut, rangepoletit, väyläoppaat sekä ruoka- ja majoituskulut. Lisäksi pelaajat saavat käyttöönsä rangenappilatauksia omatoimisen harjoittelun tueksi. Pelaajat valitaan sekä näyttöjen perusteella että valmentajien arvioiman potentiaalin perusteella. Valitut pelaajat sitoutuvat harjoitteluun ja muihin pelaajasopimuksen velvoitteisiin.

MITEN EDUSTUSPELAAJIEN TALVIHARJOITTELU ON JÄRJESTETTY?

Palaute
Aikaisemmilta vuosilta saadun palautteen perusteella ryhmäkoot ovat olleet liian suuria. Lisäksi on toivottu, että suurin piirtein samanikäiset pelaajat harjoittelisivat keskenään. Tämän lisäksi harjoittelu on nyt teemoitettu aikaisempaa selkeämmin, jotta pelaajat osaavat valmistautua harjoituksiin ja tietävät mitä osa-alueita milloinkin harjoitellaan. Edustuspelaajien valmennuksesta vastaa Jyry-Jussi Peltomäki. Muina valmentajina toimivat Juha-Pekka Peltomäki ja Toni Karjalainen.

Ryhmäjako
Edustusjuniorit harjoittelevat jatkossa Keimolan, SHG:n ja Nurmijärven yhteisharjoituksissa. Lisätietoa junnuharjoittelusta löytyy täältä. Junnuryhmien talviharjoittelun info järjestetään 18.11 klo 18 golfhallilla. Tilaisuudesta lisätietoa löytyy täältä.  Aikuisten ryhmät jaetaan kahteen ryhmään. Ryhmä 1 muodostetaan FT, MID-Tourin ja FST-50 naisten ja miesten pelaajista. Ryhmään pääsemiseksi pelaajalla on oltava pelioikeus kyseiselle kiertueelle. Ryhmä 2 syntyy haastajista, jotka muodostetaan seniorisarjoista 60+ sekä kansalliseen kilpapelaamiseen tähtäävistä pelaajista. Molempiin ryhmiin otetaan maksimissaan 10 pelaajaa. Aikuisten ryhmäharjoittelun viikkoteemat löytyvät täältä.

Harjoittelu
Edustusjunnujen harjoitukset alkavat 18.11. Harjoituspäivät ovat tasolla 1 ma ja ke klo 18 alkaen ja lauantaina klo 12.30 alkaen ja tasolla 2 ma ja ke klo 16.30 alkaen ja lauantaina klo 11.30 alkaen. Muut edustuspelaajat harjoittelevat talvikauden Vantaankosken Golfhallissa. Edustuspelaajat aloittavat ohjatun harjoittelun joulukuussa, jolloin ryhmä 1 harjoittelee kahdesti viikossa maanantaisin klo 21-22 ja torstaisin klo 16-17 ja ryhmä 2 kerran viikossa torstaisin klo 17-18. Seura maksaa molempien ryhmien harjoittelun syntyvät valmennuskulut. Pelaajan omakustannus talviharjoittelusta on käyttöoikeuden hankkiminen halliin. Edustuspelaajille hallin täysiaikainen käyttöoikeus maksaa 400 euroa ja sen laskuttaa pelaajalta halliyhtiö. Laskun voi maksaa myös kuukausierissä. Käyttöoikeus on voimassa vuoden aloituspäivästä. Käyttöoikeudella mahdollistuu rajoittamaton omaehtoinen harjoittelu 24/7 ja sillä pääsee edellä kuvattuihin ryhmäharjoituksiin. Junnuryhmillä hallin käyttöoikeus sisältyy valmennuksen hintaan.

MISSÄ HARJOITELLAAN TALVIKAUDELLA 2019-2020?

Vantaankosken Golfhalli on Keimolan, SHG:n ja Nurmijärven golfyhteisöjen yhteishanke Vantaankosken Sanomalassa. Kullakin golfyhteisöllä on halliin käytössä maksimissaan 200 käyttöoikeutta. Käyttöoikeuksien ennakkovaraus löytyy Keimolan tapahtumakalenterista. Pääset tekemään ennakkovarauksen kirjautumalla NexGolf ajanvaraukseen ja valitsemalla sieltä kilpailut. Täysi käyttöoikeus halliin maksaa 400 euroa ja se on voimassa 24/7 vuoden ajan käyttöönotosta. Vastaavasti arkipäivän pelioikeus maksaa 300 euroa ja se on voimassa arkipäivisin klo 6-15 vuoden ajan. Hallissa on neljä Trackman paikkaa, joista yksi toimii lyöntitutkana ja kolme pelisimulaattorina. Lisäksi hallissa lähipelialue ja kuusi lyhyen etäisyyden lyöntipaikkaa verkkoon lyömistä varten. Kaikki lyöntipaikat ja Trackman paikat ovat varattavissa netin kautta ja lähipelipaikat ovat vapaassa käytössä. Hallin läheisyydessä on myös kuntosali, joka kuuluu käyttöoikeuden piiriin. Hallin avajaisia vietetään lauantaina 9.11 klo 10-14 välisenä aikana. Tervetuloa tutustumaan. Lisätietoja hallista löydät täältä.

LISÄTIEDOT

Kai Ahlstedt (0400 506 807, psoy@puzerit.fi)
Arto Riikonen (044 765 0333, arto.riikonen@bravoo.fi)
Virpi Puumalainen (040 455 4302, virpi.puumalainen@cardplus.fi)