Edustuspelaajat 2022 haku

EDUSTUSPELAAJIEN 2022 HAKU

Nyt on se aika vuodesta, jolloin on aika miettiä omaa harjoittelua ja kilpailua kaudella 2022. Haku Keimolan Golf ry:n edustuspelaajaksi on avattu. Hakemuksia voi jättää 10.10.2021 asti. Tämän jälkeen tulevia hakemuksia ei hyväksytä. Uusien edustuspelaajien kausi on voimassa marraskuun alusta ensi vuoden lokakuun loppuun asti. Haku edustuspelaajaksi tapahtuu artikkelin alla olevan lomakkeen kautta. Lomakkeen kaikki kohdat tulee täyttää.

MIKSI HAKEUTUA EDUSTUSPELAAJAKSI?

Olet aktiivinen seuramme jäsen ja golffari, joka haluaa haastaa itseään ja kilpailla golfissa myös kansallisella tasolla. Olet valmis kehittämään itseäsi ohjatun harjoittelun avulla ja laatimaan pelitaitoihisi sopivan ja tavoitteellisen kilpailuohjelman. Ennen kaikkea olet valmis sitoutumaan pitkäjänteiseen harjoitteluun, haastamaan omia taitojasi kesän kilpailuissa ja tukemaan toiminnallasi koko Keimolan edustuspelaajaryhmää. Kaikille edustuspelaajille tulevien yhteisten etujen lisäksi seura voi myöntää pelaajalle myös henkilökohtaista tukea kilpailu- ja harjoituskulujen kattamiseksi. Kilpailuihin liittyviä kuluja ovat mm. kilpailumaksut, rangepoletit, väyläoppaat sekä ruoka- ja majoituskulut. Lisäksi pelaajat saavat käyttöönsä rangenappilatauksia omatoimisen harjoittelun tueksi. Pelaajat valitaan sekä näyttöjen perusteella että valmentajien arvioiman potentiaalin perusteella. Valitut pelaajat sitoutuvat harjoitteluun ja muihin pelaajasopimuksen velvoitteisiin.

MITEN EDUSTUSPELAAJIEN TALVIHARJOITTELU ON JÄRJESTETTY?

Edustuspelaajien talviharjoittelu järjestetään Vantaankosken Golfhallilla. Talviharjoittelua varten pelaaja hankkii käyttöoikeuden Vantaankosken Golfhalliin. Täysiaikainen käyttöoikeus maksaa 430 euroa, joka on voimassa 1.11.2021-31.10.2022. Pelaaja voi erikseen anoa vapautusta ryhmäharjoituksista ja siihen liittyvästä omavastuuosuudesta, jos hänellä on perusteltu syy siihen (esim. on talven ulkomailla, harjoittelee toisen valmentajan ohjauksessa tai oma työ on sellaista ettei voi osallistua seuran sisähalliharjoituksiin). Kesäharjoittelusta syntyvä vuotuinen omavastuu on 150 euroa. Omavastuu laskutetaan pelaajalta toukokuun alussa riippumatta osallistumisesta harjoituksiin. Edustuspelaajien valmennuksesta vastaa Jyry-Jussi Peltomäki.

Ryhmäjako
Edustuspelaajaksi valitut juniorit harjoittelevat kolme kertaa viikossa Elite-ryhmässä. Aikuisten harjoitusryhmät jaetaan kauden aikana kahteen eri ryhmään 1 ja 2. Tällä ryhmäjaolla tavoitellaan tehokkaampaa harjoitustapahtumaa edustuspelaajille.

Harjoittelu
Talvikauden harjoittelut järjestetään Vantaankosken Golfhallilla. Edustusjuniorit (Team Elite) harjoittelevat talvikaudella maanantaisin klo 17.00 – 18.30  ja keskiviikkoisin klo 18.30 – 20.00. Talvikauden harjoittelukausi kestää huhtikuun loppuun. Aikuisedustuspelaajien talviharjoitteluajat selviävät lokakuun aikana kun uudet edustuspelaajat on valittu ja ryhmäkoot on tiedossa. Seura maksaa molempien harjoitteluryhmien harjoittelun syntyvät valmennuskulut. Pelaajan omakustannus talviharjoittelusta on käyttöoikeuden hankkiminen halliin. Edustuspelaajille hallin täysiaikainen käyttöoikeus maksaa 430 euroa. Käyttöoikeus on voimassa 1.11.2021-31.10.2022. Käyttöoikeudella mahdollistuu rajoittamaton omaehtoinen harjoittelu 24/7 ja sillä pääsee edellä kuvattuihin ryhmäharjoituksiin. Junnuryhmillä hallin käyttöoikeus sisältyy toiminnan kuukausimaksuun joka on 120€/kk.

LISÄTIEDOT

Kai Ahlstedt (0400 706 807, psoy@puzerit.fi)
Virpi Puumalainen (040 455 4302, virpi.puumalainen@cardplus.fi)