Edustuspelaajien 2021 haku

EDUSTUSPELAAJIEN 2021 HAKU

Nyt on se aika vuodesta, jolloin on aika miettiä omaa harjoittelua ja kilpailua kaudella 2021. Haku Keimolan Golf ry:n edustuspelaajaksi on avattu. Hakemuksia voi jättää 30.11 asti. Tämän jälkeen tulevia hakemuksia ei hyväksytä. Nykyiset edustuspelaajat jatkavat kuluvan vuoden loppuun. Nyt tehtävät pelaajavalinnat ovat puolestaan voimassa vuoden 2021 lokakuun loppuun asti. Haku edustuspelaajaksi tapahtuu lomakkeen kautta. Lomakkeen kaikki kohdat tulee täyttää. Jätä hakemus tästä.

MIKSI HAKEUTUA EDUSTUSPELAAJAKSI?

Olet aktiivinen seuramme jäsen ja golffari, joka haluaa haastaa itseään ja kilpailla golfissa myös kansallisella tasolla. Olet valmis kehittämään itseäsi ohjatun harjoittelun avulla ja laatimaan pelitaitoihisi sopivan ja tavoitteellisen kilpailuohjelman. Ennen kaikkea olet valmis sitoutumaan pitkäjänteiseen harjoitteluun, haastamaan omia taitojasi kesän kilpailuissa ja tukemaan toiminnallasi koko Keimolan edustuspelaajaryhmää.  Kaikille edustuspelaajille tulevien yhteisten etujen lisäksi seura voi myöntää pelaajalle myös henkilökohtaista tukea kilpailu- ja harjoituskulujen kattamiseksi. Kilpailuihin liittyviä kuluja ovat mm. kilpailumaksut, rangepoletit, väyläoppaat sekä ruoka- ja majoituskulut. Lisäksi pelaajat saavat käyttöönsä rangenappilatauksia omatoimisen harjoittelun tueksi. Pelaajat valitaan sekä näyttöjen perusteella että valmentajien arvioiman potentiaalin perusteella. Valitut pelaajat sitoutuvat harjoitteluun ja muihin pelaajasopimuksen velvoitteisiin. Tasoitusraja miehille on max 12 ja naisille 18. Junioreille ei ole määritelty maksimitasoitusrajaa.  

EDUSTUSPELAAJIEN TALVIHARJOITTELU

Edustuspelaajien talviharjoittelu järjestetään Vantaankosken Golfhallilla. Talviharjoittelua varten pelaaja hankkii käyttöoikeuden Vantaankosken Golfhalliin. Täysiaikainen käyttöoikeus maksaa vanhoille ja uusille edustuspelaajille 390 euroa, joka on voimassa tammikuusta lokakuun loppuun. Käyttöoikeuden laskuttaa halliyhtiö. Pelaaja voi erikseen anoa vapautusta ryhmäharjoituksista ja siihen liittyvästä omavastuuosuudesta, jos hänellä on perusteltu syy siihen (esim. on talven ulkomailla, harjoittelee toisen valmentajan ohjauksessa tai oma työ on sellaista ettei voi osallistua seuran sisähalliharjoituksiin). Kesäharjoittelusta syntyvä vuotuinen omavastuu on 150 euroa. Omavastuu laskutetaan pelaajalta toukokuun alussa riippumatta osallistumisesta harjoituksiin.

RYHMÄJAKO

Edustusjuniorit harjoittelevat Keimolan, SHG:n ja Nurmijärven yhteisharjoituksissa. Aikuisten harjoitusryhmät jaetaan kauden aikana kahteen eri ryhmään 1 ja 2. Tällä ryhmäjaolla tavoitellaan tehokkaampaa harjoitustapahtumaa edustuspelaajille.

HARJOITTELU

Talvikauden harjoittelut järjestetään Vantaankosken Golfhallilla. Edustusjuniorit harjoittelevat talvikaudella maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin ja talvikauden harjoittelukausi kestää huhtikuun loppuun. Kauden 2021 aikuisedustuspelaajat aloittavat ohjatun harjoittelun tammikuun alusta ja harjoitusajat ovat tiistaisin klo 20.30-22.00 ja torstaisin 20.30-22.00. Seura maksaa molempien harjoitteluryhmien harjoittelun syntyvät valmennuskulut. Pelaajan omakustannus talviharjoittelusta on käyttöoikeuden hankkiminen halliin. Edustuspelaajille hallin täysiaikainen käyttöoikeus maksaa 390 euroa ja sen laskuttaa pelaajalta halliyhtiö. Laskun voi maksaa myös kuukausierissä. Käyttöoikeus on voimassa 01-10.2021. Käyttöoikeudella mahdollistuu rajoittamaton omaehtoinen harjoittelu 24/7 ja sillä pääsee edellä kuvattuihin ryhmäharjoituksiin. Junnuryhmillä hallin käyttöoikeus sisältyy toiminnan kuukausimaksuun joka on 135€/kk.  

LISÄTIEDOT

Kai Ahlstedt (0400 706 807, psoy@puzerit.fi)
Virpi Puumalainen (040 455 4302, virpi.puumalainen@cardplus.fi)