Golfpelimatkat Tunisian Sousseen 25.10.-1.11.2019

Varmistasi paikkasi Keimolan seuramatkalle! Paikkoja on rajoitetusti, varaa omasi nyt. Tällä reissulla tiiajat on valmiiksi varattu ja pelaamme oman porukan kesken myös mukavia, rentoja kisoja. Samalle matkalle lähtevät Amazing viikkokilpailun finaalin voittajat.

Majoitus Marhaba Palacessa (all inclusive), josta kävelymatka golfkentille. Pelit Panorama ja Sea kentillä viitenä päivänä. Mahdollisuus vapaapäivänä lisäkierrokseen.

Matkan hinta on 1045 euroa henkilöltä. Hinta sisältää lennot, käsimatkatavaran (7kg), yhden matkalaukun (20kg) ja golfbägin (15kg) sekä majoituksen kahden hengen jaetussa huoneessa all inclusive ja viisi kierrosta golfia sekä lentokenttäkuljetukset kohteessa. Lisämaksusta yhden hengen huone (195 euroa) ja lisäkierros (45 euroa).

Suorat lennot Monastiriin 25.10. klo 14.50-17.05 ja takaisin Helsinkiin 1.11. klo 15.00-20.20.

Tämän matkan vetäjänä toimii Arto Riikonen. Jos haluat esittää Artolle kysymyksiä tai toiveita matkan osalta voit olla häneen yhteydessä arto@amazingtravels.fi tai vetäistä hihasta klubilla. Varaukset ja lisätiedot varaus@amazingtravels.fi.

Huomioithan, jos voitat matkan viikkokilpailussa tai arvonnassa, palautetaan jo samalle matkalle tehdyn varauksen varausmaksu. Voit siis huoletta varata seuramatkan Tunisiaan jo nyt.

 

Julkaistu 10.7.2019/ Tapahtumapäällikkö