Osallistu asiantuntijaryhmiin!

Yhtiön hallitus on laatinut toimenpideohjelman vuosille 2016-2017. Samassa yhteydessä hallitus päätti perustaa kolme asiantuntijaryhmää toimenpideohjelman keskeisempiä tavoitteita edistämään. Nyt hallitus hakee näihin ryhmiin Keimolan asioista kiinnostuneita vapaaehtoisia osakkaita tai jäseniä. Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisätietoja allekirjoittaneelta 20.7.16 mennessä (0400 644974 tai pekka.palmunen(at)keimolagolf.com). Hallitus nimeää ryhmät 21.7.16, jonka jälkeen ryhmien kokoonpanosta tiedotetaan. Ryhmät aloittavat työskentelyn elokuun alussa. Ensimmäisessä tapaamisessa päätetään työskentelyn tavoitteista, sisällöstä ja toimintatavasta. Kaikille osakkaille ja jäsenille tarkoitettu avoin asiantuntijaryhmien kuulemis- ja keskustelutilaisuus järjestetään 27.10.16 klo 17. Syksyn varsinainen yhtiökokous pidetään 16.11.16 klo 18

Asiantuntijaryhmät

Strategiaryhmä
Hallitus valmistelee yhdessä seuran kanssa Keimolan golfyhteisön uuden strategian vuosille 2017-2020. Strategialla on tarkoitus jalostaa Keimolan vahvuuksia toimialan muutoksen näkökulmasta. Samassa yhteydessä arvioidaan ja kehitetään seuran ja yhtiön keskinäistä yhteistyötä. Strategiaa käsitellään kahdessa seuraavassa yhtiökokouksessa. Asian valmistelua varten hallitus nimeää avukseen strategiaryhmän. Hallituksen jäseninä tässä ryhmässä ovat Kyösti Anttonen ja Pekka Lehtonen. Ryhmän ensimmäinen kokoontuminen on 2.8.16 klo 16-18 Keimolassa.

Vuosikorjausryhmä
Hallitus parantaa toimintasuunnitelman mukaisesti kenttien kuntoa vuosikorjauksilla ja jatkaa koko kenttäalueen maiseman hoitoa. Lisäksi valmistellaan vuosikorjauksiin perustuva Keimolan golfkenttiä ja kiinteistöjä koskeva korjaus- ja kehitysohjelma. Hankkeiden rahoituksessa hyödynnetään tulorahoitusta. Mahdollisten isompien projektien osalta yhtiö ottaa lainaa, jonka takaisinmaksuun kerätään rahoitusvastiketta. Asian valmistelua varten hallitus nimeää avukseen vuosikorjausryhmän. Hallituksen jäseninä tässä ryhmässä ovat Johanna Paavolainen ja Arto Riikonen. Ryhmän ensimmäinen kokoontuminen on 3.8.16 klo 16-18 Keimolassa.

Pelioikeusryhmä
Syksyyn 2016 mennessä tutkitaan vastikemaksujen ja pelioikeuden uudistamiseen liittyviä vaihtoehtoja. Hallitus tuo aiheesta esityksen yhtiökokouksen käsiteltäväksi, mikäli valmistelussa löytyy kaikkien osapuolien kannalta toimiva ratkaisu. Asian valmistelua varten hallitus nimeää avukseen pelioikeusryhmän. Hallituksen jäseninä tässä ryhmässä ovat Juha Haapaniemi ja Kalevi Hytti. Ryhmän ensimmäinen kokoontuminen on 4.8.16 klo 16-18 Keimolassa.

Yhtiön hallituksen toimenpideohjelman 2016-2017 löydät täältä

Julkaistu 28.6.2016/ Toimitusjohtaja