Ilari Saulolle voitto kansainvälisessä kutsukilpailussa

Ilari Saulo venyi upeaan voittoon Global junior Golf -kiertueeseen kuuluvassa Greg Norman invitationalissa.

Saulo pelasi Etelä – Carolinassa sijaitsevan Bear Foot Resort & Golf -par 71 kentän kierrostuloksin (73, 70, 75). Viimeiselle kierrokselle jaetulta kärkipaikalta lähtenyt Saulo, taisteli haastavalla kentällä tuulisessa kelissä voitosta Portugalin Pedro Lencartia vastaan.

Molemmat pelaajat tekivät ensimmäisellä yhdeksällä reiällä neljä bogeyta ja ratkaisu nähtiin takaysillä. Saulo onnistui pelaamaan takaysin kahdella bogeylla ja kahdella birdiellä pariin, kun portugalilaisen oli tyytyminen yksi yli par tulokseen, tehtyään kaksi bogeyta ja yhden birdien.

Saulo voitti lopulta lyönnin erolla. Hänen kolmen kierroksen voittotulos oli +5(218).

(Lähde www.finnishgolf.com)

Onnea Ilari upeasta voitosta!

 

Kilpailun ennakko

Ilarin matka alkoi lauantaina 12.12.2015 klo 8 ja takaisin tullaan seuraavan viikonvaihteen jälkeen. Reissu on varmasti upea, alueella on neljä kenttää, joiden suunnittelijoina ovat toimineet Greg Norman, Davis Love III, Tom Fazio ja Pete Dye. Kentät sijaitsevat Etelä-Carolinassa, Myrtle Beachin alueella. Atlantin valtameri on lähimmillään vajaan parin kilometrin päässä. Tietoa siitä, mikä toimii kisakenttänä, en löytänyt. Villi veikkaukseni on Greg Norman -kenttä. Sen seitsemän väylää kulkevat ”Intracoastal Waterwayn” tuntumassa. Kyseessä on 4800 km pitkä vesiväylä, jota pitkin kulkee niin huvi- kuin hyötyliikennettä. Osa siitä on kanavaa, mutta sitten on lahdelmia, suistoaluetta, jokia ja salmia. Se rakennettiin 1919 helpottamaan merenkulkua rannikon tuntumassa.

 

Toivotetaan Ilarille erinomaista menestystä!

Juniori- ja valmennustoimikuntien puolesta

Jorma Manner

 

Kilpailun viralliset sivut löytyvät täältä:

http://www.globaljuniorgolf.com/Greg-Norman-Academy-Junior-Invitational.html

Kentän viralliset sivut löytyvät täältä:

http://barefootgolf.com/

Alla vielä linkki tämänvuotiseen Euroopan rankingiin. Ilari on komeasti sijalla 33. Suomalaisista vain Sami Välimäki pari kisaa enemmän pelanneena on Ilarin edellä sijalla 21.

http://www.europeangolfrankings.com/search?age_group=U18&club=&country=Europe&first_name=&gender=M&last_name=&open_closed=Open&order=ASC&page=1&sort=ranking

 

Julkaistu 19.12.2015 / klubi-isäntä