Ilmoittaudu toimitsijaksi M50 Joukkue SM-kisoihin

14.-15. Syyskuuta pelataan Saraksella M50 Joukkue SM. Luvassa on jännittävä kilpailu, jossa ensimmäisenä päivänä pelimuotoina on mielenkiintoiset fourball sekä foursome ja toisena päivänä singelit. Osallistujat tulevat olemaan ikäryhmänsä suomen kärkeä. Keimolan omasta joukkueesta voidaan erityisesti nostaa esiin toissa vuonna niin ikään Saraksella pelatun M50 SM lyöntipelin voittaneen Jukka Lehtosen. Jukan johdolla Keimolan joukkue taistelee kotikentällä kärkisijoista.

Kilpailuun tarvitaan vapaaehtoisia toimitsijoita eri tehtäviin. Tehtävät eivät vaadi aiempaa kokemusta ja niihin annetaan opastus ennen vuoroa. Vuorojen pituus vaihtelee tehtävän ja toimitsijoiden määrän mukaan. Yleensä kesto on noin 3 tuntia. Toimitsijoiden rooli tapahtuman onnistumisessa on tärkeä ja pelaajat arvostavat suuresti saamaansa apua.

Tehtävät

  • Startteri -lähettää pelaajat kentälle lähtölistan mukaisesti ja kertoo mahdollisista poikkeavista olosuhteista kentällä.
  • Forecaddie -toimii pelaajien apuna väylillä, joissa pelaajan on hankala nähdä pallon alastuloa. Forecaddie näyttää eri värillisillä lipuilla löytyykö pelaajan pallo.
  • Tulospalvelu -Toimitsija ottaa pelaajien väliaikatuloksia kentällä tai kirjaa tulokset klubilla.
  • Opastus -Toimitsija opastaa pelaajia klubin ja kentän alueella esim. mistä 10-tiille siirrytään, kun kilpailussa on kahden tiin lähdöt.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen tapahtuu caddiemasterille tai NexGolfiin. Tapahtuma löytyy NexGolfista nimellä ”Toimitsijat M50 Joukkue SM”. Kirjoita kommenttikenttään pääsetkö molempina päivinä vai vain toisena päivänä.

Osallistumalla olet mukana golfmatkan arvonnassa
Kaikkien kauden aikana vapaaehtoistyöhön osallistuneiden kesken arvotaan 4 paikkaa golfmatkalle Tunisiaan, Sousseen 25.10.-1.11.2019. Lue lisää…

Kilpailukutsu