Jäsenten talviharjoittelu Planmeca Areenalla

Avoimet ovet Planmeca Areenassa Keimolan jäsenille ma 10.10. klo 17-20.00

  • Pegon opettajat esittelevät hallia ja sen käyttömahdollisuuksia
  • Jyry Peltomäki pitää luennon klo 18-19.00 talviharjoittelusta
  • Vapaata harjoittelua klo 17-20.00
  • Opettajat auttavat ilmoittautumaan Keimolan jäsenille suunnattuihin kursseihin
  • Planmeca Areenan kotisivut 

Etu Keimolan jäsenille
Keimolan jäsenet saavat Planmeca Areenalle 10 kerran kortin hintaan 150€. Sisältää 20 koria palloja ja lähipelialueen käytön. Ei sisällä opetusta.

Ilmoittautuminen Keimolan jäsenille suunnattuihin ohjattuihin talviharjoituksiin on käynnissä.

Harjoitukset järjestetään Planmeca Areenalla Vuosaaressa osoitteessa Pallokuja 1, Helsinki.
Ilmoittautuminen 15.10. mennessä. Ilmoittautumaan pääset TÄSTÄ. Kurssit on merkitty KGV-etuliitteellä.

Harrastepelaajien valmennusryhmät

Seura tarjoaa nyt jäsenetuna jokaiselle halukkaalle mahdollisuuden osallistua talviharjoitteluun ammattivalmentajan opissa. Valmennusryhmiä harrastepelaajille perustetaan kysynnän mukaan ja niihin ilmoittaudutaan yllä olevan linkin kautta. Mikäli ryhmät täyttyvät ja olisi vielä uusia tulijoita, perustetaan uusia ryhmiä, mikäli Areenan varaustilanne sen sallii. Hinta talvikauden harjoittelusta (marras-huhtikuu) on 480 €.

Junioreiden talviharjoittelu

Talviharjoittelu alkaa marraskuun alussa. Ohjatut junnuharjoitukset siirtyvät Planmeca-areenaan, Vuosaareen. Harjoitukset järjestetään siten, että keskiviikkoisin klo 18-19 on 5-9 vuotiaiden poikien ryhmä, klo 19-20 on tyttöjen ryhmä ja klo 20-21 on 10-15 vuotiaiden poikien ryhmä. Ohjatut harjoitukset on tarkoitettu KGV:n juniorijäsenille.

Talenttien ryhmä treenaa maanantaisin klo 19-20 ja torstaisin klo 18-20. Talenttien ryhmään ei voi ilmoittautua suoraan, sinne mennään tason mittauksen pohjalta. Täytyy olla riittävästi jo osaamista, että pystyy treenaamaan ryhmän mukana.

Maksuperuste myös muuttuu, talvella marraskuun alusta huhtikuun loppuun harjoitukset maksavat 180 €/kausi. Kesällä on treenejä kesäkuusta syyskuun loppuun, hinta 60 €/kausi. Yhteissumma ei paljoa nouse, mutta se jakaantuu paremmin sen mukaan mistä tulee kustannuksia.

Senioreiden talviharjoittelu

Olemme räätälöineet senioreille suunnatun talviharjoittelun harrasteryhmän, joka kokoontuu 1.11.2016-30.4.2017 maanantaisin klo 13 – 15 Planmeca Areenalla. Harjoitteluajasta ensimmäinen tunti on valmentajan ohjaama ja toinen tunti omatoiminen. Ryhmään otetaan 16 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä ja käytössä on 8 lyöntipikkaa. Ilmoittautuminen viimeistään 15.10. Pelaajien omavastuuhinta harjoittelusta on 480 €.

 

 

 

 

Julkaistu 7.10.2016/Klubi-isäntä