Junioreiden kesäharjoitukset 2020

Keimola Golfissa toimii ympäri vuoden iloisella mielellä harjoittelevat junioreiden harrasteryhmät, joissa on mukana sekä tyttöjä että poikia. Harrasteryhmien kesäharjoitukset alkavat toukokuussa ja jatkuvat aina syyskuun puoleen väliin saakka seuraavasti:

Pojat Maanantaisin 8.5. alkaen klo 18 – 19.30
Tytöt Tiistaisin 9.5. alkaen klo 17.30 – 19.00
Talentit Tiistaisin 9.5. alkaen klo 19.00 – 20.30

Harjoituksia ei poikkeuksellisesti ole viikolla 23 kun on juniorileiri eikä viikolla 30 – 31. Viimeiset harjoitukset ovat viikolla 36.

Tyttöjen ryhmä on tarkoitettu kaiken tasoisille tytöille. Ryhmässä tutustutaan lyöntitekniikoihin ja sääntöihin sekä hiotaan olemassa olevia taitoja. Pojat jaetaan iän ja/tai pelikokemuksen mukaan eri ryhmiin. Myös näissä ryhmissä tutustutaan lyöntitekniikoihin ja sääntöihin sekä hiotaan olemassa olevia taitoja. Poikien ja tyttöjen harrasteryhmien lisäksi Keimolaan etsitään vähän enemmän pelanneita tasoituksen omaavia uusia Talentteja omaan valmennusryhmään. Talenttien ryhmää vetää Pegon golfopettaja. Ryhmässä harjoitellaan pelaamista ja kilpailemista. Talentit osallistuvat Golfliiton järjestämiin Future Tour kilpailuihin, joista löytyy lisätietoa täältä.

Keimolassa toimii myös aktiivisten, jo kokeneempien, Kilpajunioreiden ryhmä. Ryhmään otetaan uusia junioreita, jotka ovat kiinnostuneet harjoittelemaan kesällä sekä talvella ammattitaitoisessa opetuksessa ja ovat omaksuneet kilpailemisen omakseen. Mikäli olet kiinnostunut hakemaan mukaan kilpavalmennukseen olethan yhteydessä valmennuspäällikköön Kai Ahlstedt 0400 706 807, psoy@puzerit.fi.

Normaalien harjoitusten lisäksi järjestämme kaksi pelipäivää tiistaina 30.6. ja perjantaina 10.7. klo 9.30 – 14.30. Päivän aikana harjoitellaan 1,5 tuntia, syödään omakustanteinen lounas ja pelataan 9 reikää golfia Pegon golfopettajan johdolla. Pelipäivään voi osallistua max 12 junioria. Lisätietoa pelipäiviin ilmoittautumisesta annetaan harjoituskauden alussa.

Kesän junioritoiminta harraste- ja talenttiryhmässä maksaa 110 euroa. Ryhmiin voi ilmoittautua alla olevalla lomakkeella.

Huom! Osallistuminen seuran järjestämään harjoitustoimintaan edellyttää seuran jäsenyyttä. Junioreiden jäsenmaksu on 45 euroa ja se sisältää vakuutuksen. Jäsenhakemuksen löydät täältä. 

Ilmoittautumislomake junioreiden kesäharjoituksiin 2020