Junioreiden kesäharjoitukset 2021

Keimola Golfissa toimii ympäri vuoden iloisella mielellä harjoittelevat junioreiden harrasteryhmät, joissa on mukana sekä tyttöjä että poikia. Harrasteryhmien kesäharjoitukset alkavat toukokuussa ja jatkuvat aina syyskuun puoleen väliin saakka seuraavasti:

Pojat Maanantaisin 3.5. alkaen klo 18 – 19.30
Tytöt Tiistaisin 4.5. alkaen klo 18 – 19.30

Harjoituksia ei poikkeuksellisesti ole viikolla 29 – 30. Viimeiset harjoitukset ovat viikolla 36.

Tyttöjen ryhmä on tarkoitettu kaiken tasoisille tytöille. Ryhmässä tutustutaan lyöntitekniikoihin ja sääntöihin sekä hiotaan olemassa olevia taitoja. Pojat jaetaan iän ja/tai pelikokemuksen mukaan eri ryhmiin. Myös näissä ryhmissä tutustutaan lyöntitekniikoihin ja sääntöihin sekä hiotaan olemassa olevia taitoja.

Normaalien harjoitusten lisäksi järjestämme junioreille 4 pelipäivää kesän aikana. Päivän aikana (klo 9.30 – 14.30) harjoitellaan 1,5 tuntia, syödään omakustanteinen lounas ja pelataan 9 reikää golfia Pegon golfopettajan johdolla. Pelipäivään voi osallistua max 12 junioria. Lisätietoa pelipäivistä on tulossa myöhemmin.

Kesän junioritoiminta harraste- ja talenttiryhmässä maksaa 110 euroa. Ryhmiin voi ilmoittautua alla olevalla lomakkeella.

12-21 vuotiaiden junioreiden treenit

Keimola Golf järjestää 12-21 vuotiaille juniori-ikäisille jäsenilleen mahdollisuuden osallistua ohjattuun golf opetukseen PEGOn Pron Ville Karhun johdolla. Harjoitukset järjestetään joka toinen perjantai klo 16.30-18.30. Harjoituksiin osallistuminen ei vaadi kilpapelaaja-taustaa tai aikomusta kilpapelaajaksi vaan ne ovat tarkoitettu junioreille, jotka ovat halukkaita oppimaan lisää golftaitoja tai ne vaativat kertausta. Harjoitusten aikana käydään läpi golfin eri lyöntejä ja tekniikoita sekä tehdään pelinomaisia harjoitteita. Harjoituksiin ei ole tasoitusrajaa. Treenit järjestetään 21.5-27.8.2021 joka toinen perjantai (parillisilla viikoilla) klo 16:30-18:30.

Harjoitusten hinta on 15€ / kerta ja Keimola laskuttaa kauden jälkeen osallistumiskertojen mukaan.

Ilmoittautumiset: https://pego.fi/seuravalmennus/ TAI ville@pego.fi

Huom! Osallistuminen seuran järjestämään harjoitustoimintaan edellyttää seuran jäsenyyttä. Junioreiden jäsenmaksu on 45 euroa ja se sisältää vakuutuksen. Jäsenhakemuksen löydät täältä.

Keimolassa toimii myös aktiivisten, jo kokeneempien, Kilpajunioreiden ryhmä. Ryhmään otetaan uusia junioreita, jotka ovat kiinnostuneet harjoittelemaan kesällä sekä talvella ammattitaitoisessa opetuksessa ja ovat omaksuneet kilpailemisen omakseen. Mikäli olet kiinnostunut hakemaan mukaan kilpavalmennukseen olethan yhteydessä valmennuspäällikköön Kai Ahlstedt 0400 706 807, psoy@puzerit.fi, valmentaja Juha-Pekka Peltomäki 040 557 6122, juha-pekka@pego.fi tai junioritoimikunnan puheenjohtaja Virpi Puumalainen 040 4554302, juniorit.keimola@gmail.com

Keimola Golfin junioreilla on mahdollisuus myös osallistua seurayhteistyön mahdollistamiin harjoituksiin yhdessä Nurmijärven golfin ja Suur-Helsingin golfin junioreiden kanssa. Tasoryhmät harjoittelevat ympäri vuoden.

Taso 1 Aktiivisesti kilpailevat/huipulle pyrkivät (Golfliiton FJT, JCT, FT, kansainväliset kilpailut)
Ohjattuja harjoituksia pidetään kaksi kertaa viikossa Keimolassa. Ohjattujen harjoituksien lisäksi Tason 1 junioreiden harjoitusohjelmaan kuuluu peli-ilta torstaisin. Peli-iltoihin osallistuvat kaikki SHG:n, Nurmijärvi Golfin ja Keimola Golfin Tasojen 1 ja 2 juniorit. Peli-illat järjestetään kiertävästi SHG:n, NGK:n ja KGV:n kentillä. Kesäkausi alkaa 3.5 ja päättyy 27.9 Kesäkauden kuukausimaksu on 85€/kk.

Treeniajat : MA 16-19.00 pelitreenit Keimolassa, pelitreenit TO 17- NOIN 21.00

Taso 2 Enemmän pelanneet (Golfliiton Future Red, Challenge, Elite, FJT)
Ohjattuja harjoituksia pidetään kaksi kertaa viikossa Keimolassa. Ohjattujen harjoituksien lisäksi Tason 2 junioreiden harjoitusohjelmaan kuuluu peli-ilta torstaisin. Peli-iltoihin osallistuvat kaikki SHG:n, Nurmijärvi Golfin ja Keimola Golfin Tasojen 1 ja 2 juniorit. Peli-illat järjestetään kiertävästi SHG:n, NGK:n ja KGV:n kentillä. Kesäkausi alkaa 3.5 ja päättyy 27.9 Kesäkauden kuukausimaksu on 85€/kk.

Treeniajat : KE 16-19.00 pelitreenit Keimolassa,,pelitreenit TO 17- NOIN 21.00

Lisätietoja antaa oman seuran valmentaja Juha-Pekka Peltomäki ja NKS -koordinaattori Markus Ervasti markus.ervasti@shg.fi p. 040 588 8522

Ilmoittautumislomake junioreiden kesäharjoituksiin 2021