Juniorileiri 2017

Keimolan perinteinen junnuleiri järjestetään ma 5.6. – pe 9.6.2017 klo 9-15

Paras merkki Keimolan golfkauden alkamisesta ja kesän tulosta on junioreiden kesäleiri. Leiri on tarkoitettu 7-15 -vuotiaille tytöille ja pojille. Loistavien viimevuotisten kokemusten perusteella leiri järjestetään tänäkin vuonna viisipäiväisenä heti koulujen loputtua. Päivittäin Keimolan harjoitusalueilla ja väylillä tulee kirmaamaan innokas junnujoukkio, joka toivottavasti saa hymyn kaikkien keimolalaisten huulille. Viime vuonna osallistujia oli melkein 70, siinä oli aikamoista suihketta ja suhinaa.

Leiri on viisipäiväinen paristakin syystä. Sillä saadaan lapset päivähoitoon, kun vanhemmat ovat vielä töissä. Toiseksi tällä saadaan junnuille enemmän aikaa tutustua toisiinsa ja jatkamaan hyvää harrastusta Keimolan junnutoiminnan mukana. Leiri sopii sekä aloittelijoille että enemmän harrastaneille, pyrimme jakamaan junnut leirin ajaksi saman tasoisiin ja ikäisiin ryhmiin.

Kaikki lapset ovat tervetulleita, oli sitten pelannut golfia aikaisemmin tai ei. Kaikilla junioreilla on mahdollisuus jatkaa leirin jälkeen ohjatuissa harjoituksissa läpi kesän. Viime kesänä saimme leirille ja erityisesti tytöille loistavan vetäjän, Sara Kahrin. Hänen innostamanaan tyttöjä jatkoi niin monta, että meillä on tytöille oma harjoitusryhmä ympäri vuoden.

  • Leirin hinta on 150 €/junnu, sisarushinta 125 €/junnu.
  • Hinta sisältää ruokailun.
  • Omia mailoja ei tarvitse hankkia alkuvaiheessa, niitä saa seuralta lainaksi myös kesän harjoituksiin.
  • Kaikki leiriläiset saavat leiripaidan ja -lippiksen!
  • Hinta sisältää vakuutuksen.

Ilmoittautuminen leirille nyt käynnissä! Ilmoittautumislomakkeen löydät alta.

Lisätiedot:
Jani Huhtamella
jani[at]huhtamella.fi

Ilmoittautumislomake juniorileirille

.