Juniorileiri

Viime viikolla saatiin nauttia yli 80 nuoren golffarin esityksistä Keimolassa. Suuri kiitos kaikille ohjaajille, jotka mahdollistivat junnujen aktiivisen ja turvallisen toiminnan harjoitusalueilla sekä kentällä.

Ensimmäisten päivien aikana leirillä käytiin perinteisesti läpi eri lyöntitekniikat ja loppuviikosta kaikki ryhmät pääsivät pelaamaan. Harjoittelun ohella varsinainen pelaaminen oli leiriläisten mielestä parasta. Lisäksi ruokailu mainittiin yhtenä viikon kohokohtana, sillä ruoka oli hyvää. Iso kiitos tästä Ravintola Saraksen reippaalle porukalle.
Mahtava oli myös meidän ohjaajaporukka! Suuret kiitokset ammattitaitoiselle Pegon porukalle, Sara, Jyry, Toni, Juhna, Pete, Janne ja Juha. Sara oli jälleen kerran tehnyt toimivan viikko-ohjelman. Ja suuren suuret kiitokset meidän omalle vapaaehtoisporukalle: Eila Alanko, Kaija Blomerus, Riitta Holma, Kirsi Knkaanpää, Jorma Manner, Maire Poutiainen, Riitta Sivenius, Ari Hatunen ja Ilari Puumalainen. Olette upeita kun vuodesta toiseen olette mukana leirillä. Ohjaajina leirillä toimivat myös meidän omat kilpajunnut: Viljami Blomerus, Nelli Halonen, Veeti Puumalainen ja Väinö Väänänen.

Uusia junioreita näkyikin jo kentällä viikonloppuna, joka on juuri se mitä leiriltä haettiin.Pyydän ottamaan nämä juniorit kentällä huomioon ja käyttämään erityistä varovaisuutta, ettei haavereita näille upeille junioreille sattuisi ainakaan meidän aikuisten toimesta.

Junioritoimikunnan kesä jatkuu harrasteryhmien parissa. Uudet Talentit kilpailevat kilpajunnujen kera 19.6. Golfliiton Future Tourin osakilpailussa Nevas Golfissa.

Junnujen kuulumisia ja kilpailutuloksia voi seurata Keimolan junnujen Facebook ryhmässä.

Terveisin
Virpi Puumalainen
Junioritoimikunta