Junioritoiminta aloittaa kauden

KEIMOLA GOLF JUNIORIT ALOITTAA KAUDEN 6.5. alkavalla viikolla

Hieno golfkausi 2019 on jo aloitettu! Olen ilolla huomioinut, että junorit on lähteneen jo kentälle vanhempiensa ja kavereidensa kanssa. Jatketaan pelejä sillä kohta alkaa myös kesän harjoituskset. Alla lisää kesän tapahtumista.

Ihanaa golfkesää toivottaa
Virpi Puumalainen
Junioritoimikunta

KEIMOLAN JUNIORIT

Keimola Golfin jäsenistä junioreita on 179 kpl. Seura järjestää junioreille eritasoista toimintaa kesän ja talven aikana.

Harrasteryhmät koostuvat 6-16 vuotiaista nuorista. Ryhmille tarjotaan ohjattua toimintaa kerran viikossa kesäkauden ajan. Ryhmissä tutustutaan lyöntitekniikoihin ja sääntöihin sekä hiotaan olemassa olevia taitoja. Harrasteryhmien ohjaajina toimivat Keimolan omat junioritoimikuntalaiset.

Harrasteryhmäläisten lisäksi Keimolaan etsitään tasotuksen omaavia uusia Talentteja omaan valmennusryhmään. Talenttien ryhmää vetää Pegon golfopettaja Sara Kahri. Ryhmässä harjoitellaan pelaamista ja kilpailemista. Talentit osallistuvat myös Golfliiton järjestämiin Future Tour kilpailuihin (lue lisää Future Tourista alempaa).

Lisäksi Keimolassa on aktiivisia kilpajunioreita, jotka harjoittelevat läpi vuoden. Ryhmään otetaan uusia junioreita, jotka ovat kiinnostuneita harjoittelemaan kesällä sekä talvella ammattitaitoisessa opetuksessa ja ovat omaksuneet kilpailemisen omakseen.

Suur-Helsingin Golf, Nurmijärven Golfklubi ja Keimola Golf yhdistävät junioritoimintaansa
Junioripelaajien määrän lisääminen ja harjoitusryhmien suurentaminen olivat avainasemassa, kun Suur-Helsingin Golf, Nurmijärven Golfklubi ja Keimola Golf päättivät yhdistää juniori- ja nuorisotoimintansa. Toimintojen yhdistäminen aloitetaan vaiheittain toukokuussa 2019 siten, että seurat ovat valmiita aloittamaan yhdistetyn junioritoiminnan kokonaisuudessaan syksyllä 2019. Lue lisää: Junioritoimintojen yhdistäminen lehdistötiedote.

HARJOITUSAJAT KESÄLLÄ 2019

Pojat             ma 6.5. alkaen klo 18 – 19.30
Tytöt             ti 7.5. alkaen klo 17.30 – 19.00
Talentit         ti 7.5. alkaen klo 19.00 – 20.30
Kilparyhmä   tiedotetaan 7.5. jälkeen, jolloin on infotilaisuus

Harjoitustauko viikolla 23 sekä viikolla 30 – 31. Viimeiset harjoitukset ovat viikolla 36.
Pelipäivät pe 28.6. ja pe 5.7. klo 9.30 – 14.30.
Päivän aikana harjoitellaan 1,5 tuntia, syödään omakustanteinen lounas ja pelataan 9 reikää golfia golfopettaja Sara Kahrin johdolla.
Kesän junioritoiminta harrasteryhmässä maksaa 100 euroa ja talenttiryhmässä 150 euroa. Ikäraja harrasteryhmiin 7 vuotta. Harjoitusryhmiin voi ilmottautua TÄSTÄ.

Kolmen seuran (KGV, SHG, NGK) yhteiset harjoitukset pidetään torstaisin 9.5 alkaen. Harjoituksiin kutsutaan kaikki Future Tourilla ja sitä korkeammalla tasolla pelaavat juniorit. Keimolassa ja Suur-Helsingin Golfissa harjoitukset ovat klo. 17:00-19:00 ja Nurmijärvellä klo 18:00 – 20:30.Harjoitukset on nyt sovittu juhannukseen asti. Juhannuksesta eteenpäin rakennamme kalenterin ja harjoitusten sisällön kevään kokemusten perusteella.
Aikataulu:
SHG  9.5           wedget / lähipeli                     Lauri Hurri
KGV  16.5        swingi / puumailat                  Jyry-Jussi Peltomäki
NGK  23.5        pelistartegia / pelaaminen    Toni Korpihete
SHG  30.5         wedget / lähipeli                     Lauri Hurri
KGV  6.6           swingi /puumailat                   Jyry-Jussi Peltomäki
NGK  13.6        pelistrategia/pelaaminen      Toni Korpihete
SHG 20.6         wedget/lähipeli                        Lauri Hurri

 

JÄSENYYS KEIMOLASSA

Harrasteryhmään osallistuvat tarvitsevat Keimolan jäsenyyden, jotta heillä on voimassa olevat vakutuus. Seuran jäsenmaksu on 45 €/vuosi. Muistattehan, että juniorit saa ottaa mukaan tutustumaan golfkentälle vaikka heillä ei olisikaan green cardia. Green feen hinta junioreille on 1 €/alkava ikävuosi. Suositeltavaa on, että pelaaminen aloitetaan Kirkan etutiiltä.

PELIOIKEUDET

Enemmän pelaaville junioreille kannattaa hankkia rajaton pelioikeus koko kesäksi. Pelioikeuksien hinnat määräytyvät syntymävuoden mukaan seuraavasti:
Vuonna 2007 tai myöhemmin syntyneet  100 €
Vuonna 1998-2006 syntyneet  200 €
Pelioikeuksia voi tiedustella toimistosta: Robin Sjöholm, 040 568 1140 / robin.sjoholm@keimolagolf.com.

KESÄLEIRI 3 – 7.6.2019

Keimola golf järjestää perinteisen golfleirin junioreille maanantaista perjantaihin klo 9 – 15. Golfleiri on tarkoitettu 7 – 15 -vuotiaille tytöille ja pojille. Leiri sopii sekä aloittelijoille että enemmän harrastaneille. Kaikilla junioreilla on mahdollisuus jatkaa leirin jälkeen ohjatuissa harjoituksissa läpi kesän. Omia mailoja ei tarvitse hankkia alkuvaiheessa, niitä saa seuralta lainaksi. Leirin hinta on 200 €/juniori, sisaralennus 25 €/juniori. Hinta sisältää lounaan, green cardin, vakuutuksen ja tarvittaessa myös mailat.

KILPAILUT

MAKULAKU-viikkokilpailu junioreille keskiviikkoisin
Keskiviikkona 12.6 alkaa junnujen oma Makulaku-viikkokilpailu. Kaikki junnut mukaan pelaamaan ja pitämään hauskaa yhdessä.

Kenttä: Kirkka 1-9 (9r)

Sarjat/pelimuodot
Pistebogey. Hcp 0-26,4 Pistebogey, tee 47
Easy9. Hcp 26,5-54 Pistebogey, easy-tee.
Easy9 sarjassa ohjaaja kiertää ryhmän mukana.

Osallistumisoikeus
Keimola Golf ry:n juniorijäsenet

Kilpailumaksu
Pelaajat joilla Keimolan pelioikeus 2 €.
Pelaajat ilman Keimolan pelioikeutta 2€ + juniori green fee.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen NexGolfiin tai suoraan caddiemasterille.

Lähtöajat: www.keimolagolf.com

Tervetuloa mukaan!

Keski-Uudenmaan junnu Tour
KUJT:n tavoite on mahdollistaa alueen junioreille matalan kynnyksen golfkisoja, joiden kautta hankitun kokemuksen turvin on helpompi osallistua Golfliiton järjestämiin kilpailutapahtumiin. KUJT:n osakilpailujen kautta juniorit pääsevät pelaamaan uusille kentille ja tutustuvat uusiin pelikavereihin. Yhtenä tavoitteena KUJT:lla on golfseurojen junioritoiminnan yhteistyön kehittäminen.

19.5. Nurmijärvi
27.5. St Laurensce golf
3.6. Hyvi golf
17.6. Kurk gofl
5.8. Tuusula golf
31.8. HIFK golf

Kilpailut on tarkoitettu yli 20 tasoituksen omaaville nuorille.

 

FUTURE TOUR 2019
Future Tour on matalan kynnyksen kilpailukiertue, jossa opetellaan kilpailemista miellyttävässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Kaudella 2019 Future Tourilla pelataan kuusi eri sarjaa sekä joukkuekilpailu, Future Liiga. Pelaajien tulee olla iältään 8-16 vuotiaita (ikä, jonka pelaaja on täyttänyt tai täyttää vuonna 2019). Kilpailuja järjesteään seitsemällä alueella, viisi osakilpailua per alue. Keimola osallistuu joukkueena Etelä/Itä alueen sarjaan. Future Tourin Easy 9 ja 18 reijän sarjat on tarkoitettu 8-16 vuotiaille nuorille, joiden tasoitus on 26,5 tai suurempi. Pelimuotona on tasoituksellinen pistebogey. Sarjat pelataan lyhennetyiltä easy-tiimerkeiltä. Sarjojen tarkoituksena on madaltaa kisoihin osallistumisen kynnystä sekä opettaa pelaamista ja kilpailemista opastavassa ilmapiirissä. Kussakin ryhmässä on myös ohjaaja mukana opastamassa nuoria kilpailijoita.

 

 

Julkaistu 30.4.2019/Tapahtumapäällikkö