Kapteenien reikäpelit

Tule mukaan nauttimaan reikäpelien jännityksestä ja viehätyksestä! Viime vuoden tapaan helatorstain viikonloppuna pelataan sovellettu reikäpeliturnaus. Mukaan mahtuu 128 innokasta reikäpeliottelijaa. Ottelut pelataan Kirkalla 9-reikäisinä. Jotta otteluista tulisi mahdollisimman jännittäviä ja tasaisia, kilpailijat jaetaan kahteen lohkoon tasoitusten perusteella (alhaisemmat ja korkeammat tasoitukset siis omissa lohkoissaan). Tasoitukset huomioidaan. Jokainen pääsee ensimmäisenä ottelupäivänä pelaamaan kolme ottelua, joiden perusteella lohkojen kaksi parasta pääse seuraavalle päivälle. Samalla systeemillä jatketaan pe. La lohkot yhdistetään ja sunnuntain finaalipäivään jatkavat erien parhaat.  Turnaus tietysti huipentuu sunnuntaina pelattavaan finaaliin.

Etkö ole ikinä pelannut reikäpelejä? Ei haittaa! Saat pelimuotoon hyvän opastuksen ennen ensimmäistä starttia ja rehdit pelikaverit varmasti auttavat matkan varrella. Reikäpeli on kutkuttavan jännittävä pelimuoto! Turnaukseen osallistumisessa ainoana riskinä on se, että koukutut reikäpeliin ja haluat pelata sitä lisää.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan! Ilmoittautuminen alkaa 22.4. Tapahtuma on mukava ja tutustut otteluiden myötä myös muihin keimolalaisiin. Kilpailumaksuun sisältyy torstaina lounas. Tarkemmat ohjeet löydät kilpailukutsusta. Jos kaipaat lisätietoa tapahtumasta, ole yhteydessä kapteeneihin: Mari Sala puh. 050 373 7150 tai Arto Riikonen puh. 044 765 0333.

 

 

Julkaistu 21.4.2021/Tapahtumapäällikkö