Kapteenin terveiset

Hei Kaikille!

Haluan muistuttaa muutamasta asiasta, joilla huomioitte vähän paremmin kanssapelaajia ja kenttää.

Lähtöajat
Älkää lähtekö etuajassa kierrokselle! Varsinkin, jos teillä ei ole täyttä lähtöä. Kirkan rännin yksi hyvä puoli on, että sinne voi mennä pelaamaan lyhyellä varoitusajalla. Tämä ei onnistu, jos muu ryhmä on lähtenyt kierrokselle, vaikka viisi minuuttia etuajassa. Lisäksi etuajassa lähtijät saattavat saavuttaa edellä menijät turhan nopeasti, joka aiheuttaa taas molemmille ryhmille turhaa stressiä.

Bunkkerit
Vaikka lyönti bunkkerista ei onnistunut täydellisesti, niin muistakaa kuitenkin haravoida bunkkeri huolellisesti lyönnin tai lyöntien jälkeen. Haravoidessa saattaa mielikin rauhoittua! Käytön jälkeen harava asetetaan kokonaan bunkkeriin.

Lipputanko
Uudet säännöt sallivat lipputangon pitämisen reiässä puttaamisen aikana. Muistakaa kuitenkin olla erityisen huolellisia nostaessanne palloa reiästä lipun ollessa paikoillaan, niin pysyvät reikien reunat kunnossa seuraaville pelaajille! Avuksi tässä voisi olla, että otatte aina lyhyissä puteissa lipputangon pois reiästä.

Hiekkapullot
Hiekkalaatikot ja -pullot ovat tarkoitettu lyöntijälkien korjaamiseen varsinkin, kun divotti hajoaa pieniksi palasiksi tai sitä ei pienellä vaivalla löydy. Kun divotti löytyy, niin ensin divotti takaisin paikalleen, sitten hiekkaa saumalaastiksi, ja lopuksi tamppaat jäljen. Näin divotti ei tartu ruoholeikkurin teriin. Ottakaa rutiiniksi pullon täyttäminen ekalla teellä ja tyhjentäkää se ainakin kerran kierroksen aikana!

Pallon alastulojäljet
Kun olette griinillä, niin ottakaa tavaksi aina korjata vähintään yksi alastulojälki, vaikka se ei olisi teidän ryhmän jälkiä. Luuleehan ainakin muut, että teillä tulee aina hienoja griiniosumia! Loppukaudesta kaikenlainen kentän korjailu on erityisen tärkeätä, kun ruoho valmistautuu talvea varten.

Nautitaan yhdessä loistavassa kunnossa olevasta kentästä nyt ja tulevaisuudessa!

Peliterveisin,
Kapteeni
Arto Riikonen