Keimola Golf ry:n vaalitoimikunta

Kehitys syntyy muuttuviin tilanteisiin reagoinnista. Muutos on puolestaan elinvoimaisen seuratoiminnan edellytys. Uudet ideat kumpuavat usein jäsenistön toiveista tai yksittäisten ihmisten aktiivisuudesta. Toimikunnissa ideoista syntyy innostuneella porukalla uusia toteutustapoja. Uudistuminen hoituu kuin itsestään, kun seuralla on sopivat rakenteet ja vapaaehtoisilla osaamista ja motivaatiota. Seuratyössä asiat edistyvät toimikuntien valmistelulla ja johtokunnan päätöksillä.

Seuran hallitus haluaa aktivoida myös päätöksentekijöiden rekrytointia. Tulevan marraskuun vuosikokouksessa seuraan valitaan jälleen kerran edustajia hallituksen erovuorolaisten tehtäviin. Myös toimikunnat täydentävät joukkojaan samalla aikataululla. Tehtäviin valittavien henkilöiden kiinnostuksen kartoituksessa avoimuutta ja läpinäkyvyyttä halutaan lisätä. Samalla edistetään tehtävistä kiinnostuneiden vapaaehtoisten aikaisempaa aktiivisempaa hankintaa.

Tehtävää varten hallitus on perustanut vaalitoimikunnan. Hallituksen pyynnöstä allekirjoittaneet ovat ottaneet tehtävän vastaan. Tarkoitus on aktivoida ehdokasasettelua ja saada uusia kasvoja toimintaan mukaan. Omien tavoitteiden ja mahdollisuuksien mukaan seuratehtäviä löytyy niin toimikunnista kuin johtokunnastakin. Haluammekin aktivoida ehdokasasettelua ja samalla madaltaa vapaaehtoisuuteen liittyvää kynnystä. Tavoitteena on tuoda vuosikokouksen valittavaksi edustava otos Keimolan seuratoiminnan kehittäjiä. Jos mieltäsi vaivaa jokin seuratoiminnan yksityiskohta ja koet samalla kiinnostusta vapaaehtoiseen seuratoimintaa, niin nyt on aika toimia. Tämä on sinun mahdollisuutesi vaikuttaa. Tehtäviä on monenlaisia tarjolla. Ole pikaisesti yhteydessä jompaan kumpaan allekirjoittaneeseen.

Terveisin,

Eila Alanko (alankoeila@gmail.com, puh. 050-5679357)

Harry Sjöman (sjoman.harry@gmail.com, puh. 050-64560)