Keimola Golf ry:n syyskokous

Keimola Golf ry:n syyskokous pidettiin Keimolan golfklubilla 13.11.2019. Kokoukseen osallistui 33 seuran jäsentä. Kokouksessa käsiteltiin ja hyväksyttiin seuran toimintasuunnitelma sekä talousarvio vuodelle 2020. Jäsenmaksuiksi vahvistettiin aikuisilla 95 euroa ja junioreille (alle 21v) 45 euroa. Jäsenmaksu sisältää arvolisäveroa 10%. Liittymismaksu poistettiin kaikilta ryhmiltä. Kokous vahvisti vuodeksi 2020 esitetyn talousarvion, jossa tulot ovat 269 280 euroa ja menot 267 280 euroa. Tuloista jäsenmaksut kattavat 66% ja toimikuntien toiminta yhteensä 30%. Suurimmat menoluokat ovat valmennus ja junioritoiminta 29% sekä hallintopalvelut 27%. Jäsenpalveluista seura tilittää Suomen Golfliitolle 24% menoistaan.

Hallituksen jäsenmääräksi päätettiin aikaisemman käytännön mukaisesti 9 jäsentä. Hallitus koostuu puheenjohtajasta, kapteenista, ladykapteenista ja toimikuntien puheenjohtajista. Toimikuntien puheenjohtajien toimikauden pituus on 3 vuotta ja muiden jäsenten 2 vuotta. Uudelle toimikaudelle seuran puheenjohtajaksi valittiin Erkki Arima, kapteeniksi Arto Riikonen, kilpailutoimikunnan puheenjohtajaksi Jukka Sariola ja markkinointi- ja tiedotustoimikunnan puheenjohtajaksi Anitta Koivisto. Uusina henkilöinä hallitukseen valittiin Mari Sala ladykapteeniksi, Liisa Eerola senioritoimikunnan puheenjohtajaksi ja Kai Ahlstedt valmennustoimikunnan puheenjohtajaksi. Toimikauttaan jatkaa junioritoimikunnan puheenjohtaja Virpi Puumalainen. Klubitoimikunnan puheenjohtajaa ei kokouksessa valittu ehdokkaan puuttuessa. Vuosikokous antoi hallitukselle valtuudet täydentää hallitusta tehtävään sopivalla henkilöllä toimikauden aikana tai hoitaa klubitoimikunnan tehtävät jaetusti hyväksytyn toimintasuunnitelman mukaisesti.

Kokouksen alussa pidetyssä vuoden 2019 katsauksessa käsiteltiin Vantaankosken Golfhalli Oy:n perustamista. Seura on hallissa mukana yhtenä kolmesta perustajaosakkaasta. Halli on avattu kolmen golfyhteisön (KGV, SGH ja NGK) pelaajien käyttöön 9.11.2019. Golfin talviharjoitteluun tarkoitettuun halliin myydään kestoltaan vuoden pituisia käyttöoikeuksia päiväkäyttöön (300 euroa) tai kokoaikaisesti (400 euroa). Lisätietoja hallista löytyy täältä.

Kokouksen puheenjohtajana toimi Lars Sjölund. Seuran toiminnantarkastajina jatkavat Maire Poutiainen ja Eero Sivenius. Varalle valittiin Leila Laitinen.