Keimola Golf, SHG ja Nurmijärvi Golf avaavat yhteisen golfhallin

Suur-Helsingin Golf, Keimola Golf ja Nurmijärvi Golf avaavat yhteisen golfin sisäharjoittelutilan Vantaankoskelle marraskuun puolivälissä. Tila on tarkoitettu perustajayhteisöjen jäsenten ja osakkaiden käyttöön.

Pohjapiirrokseen toteutettu havainnekuva hallin suunnitelluista sisätiloista

 

Keimola Golf ry:lle tulee myyntiin 200 käyttöoikeutta halliin

Tila toimii sekä juniori- että kilpapelaajien ja kaikkien treenaamisesta kiinnostuneiden harjoittelutilana. Halliin myydään vuosikäyttöoikeuksia, joiden ennakkomyynti alkaa tällä viikolla. Keimolan jäsenille ja osakkaille on varattu kokonaispotista kolmannes, yhteensä 200 käyttöoikeutta. Käyttöoikeudet myydään varausjärjestyksessä.

Harjoitustilan rakennustyöt käynnistyvät tällä viikolla ja tila päästään avaamaan marraskuun puolivälin tienoilla. Kun tila valmistuu, käyttöoikeuden ostaneet pääsevät käyttämään sitä heti. Tiloissa tullaan myös järjestämään esittelytilaisuuksia kiinnostuneille. Niiden ajankohdista ilmoitetaan erikseen.

 

Ainutlaatuinen, neljän TrackManin kokonaisuus

Harjoitustilassa on 8 rangelyöntipaikkaa, 4 TrackMan-simulaattoria, puttigriini, 9-reikäinen lähipelirata ja bägivarasto. Tilassa on myös viihtyisä lounge, jossa Viasat golfkanavat katsottavissa. Lisäksi samassa rapussa oleva Sanomalan kuntosali on käyttöoikeuden ostaneiden käytössä.

Harjoitustila sijaitsee Vantaankoskella, Sanoma-WSOY:n painotalon tiloissa, 4. kerroksessa. Tiloihin kuljetaan painotalon pääaulan kautta ja käyttöoikeuden ostaneet saavat henkilökohtaiset kulkukortit, jotka toimivat ostetun käyttöoikeusajan mukaisesti.

Havainnekuva vastaavanlaisesti toteutetusta TrackMan harjoittelukeskuksesta

 

Voit valita arkipäiväoikeuden tai 24/7 oikeuden

Myyntiin tulee kahdenlaisia vuosikäyttöoikeuksia, joista toisella saa käyttää tiloja arkipäivisin ennen klo 15 ja toisella kaikkina viikonpäivinä kellon ympäri 24/7. Kokoaikainen käyttöoikeus maksaa 36 euroa kuussa (tai 400 euron kertamaksu) ja arkipäivien käyttöoikeus 28 euroa kuussa (tai 300 euron kertamaksu). Tiloihin pääsee vuorokauden ympäri.

Oikeuksien ostaja saa henkilökohtaisen kulkukortin tiloihin ja hän saa käyttää tilan kaikkia laitteita ja palveluja ympäri vuoden. Tilat ovat vain käyttöoikeuden ostaneiden käytössä, vierailijoita ei saa tuoda mukana. Tiloja valvotaan kameroin, päiväaikaan paikalla voi olla myös mukanaolevien seurojen henkilöstöä.

Rangepaikkojen ja TrackManien varauksia varten avataan varauskalenteri NexGolfiin. Puttigriini ja lähipelirata ovat käytössä ilman varauksia. Juniorigolffareille on varattu talviaikaan marraskuusta huhtikuuhun rangepaikat ja osa TrackManeista kahdelle arki-illalle ja viikonloppujen aamupäivät. Yhteensä 19 tuntia viikossa.

 

Myynti on käynnistynyt, varaa korttisi NexGolfissa!

Jos haluat hankkia itsellesi vuosikäyttöoikeuden, niin siirry varaamaan oikeus NexGolfissa omilla käyttötunnuksillasi. Ilmoittautuminen onnistuu kilpailukalenterissa marraskuun kohdalla Vantaankosken Golfhallin pelioikeus. Varaus vahvistuu 100 euron varausmaksulla, joka laskutetaan erikseen. Varausmaksu hyvitetään vuosihinnasta, jonka voi maksaa hallin aukeamisen jälkeen joko kerralla tai kuukausittain. Varausmaksuja ei palauteta.

Lisätietoja: Robin Sjöholm (robin.sjoholm@keimolagolf.com, 040 568 1140) tai Pekka Palmunen (pekka.palmunen@keimolagolf.com, 0400 644 974)