Keimolalle pronssia M50 SM joukkue-kisoissa

Keimolan joukkue sijoittui kolmanneksi Golf Pirkkalassa viikonloppuna pidetyissä M50 SM-kisoissa. Lauantain best ballin (Vänskä/Manner) ja greensomen (Eloranta/Lehtonen) jälkeen olimme jaetulla kolmannella sijalla SHG:n kanssa kolme lyöntiä Pickalaa ja Jyväskylää perässä. Tiukkaa oli, kymmenes joukkue, Golf Pirkanmaa oli meitä kaksi lyöntiä perässä. Niin kuin Vänskän Jari sanoi jo perjantaina harjoituskierroksella, sunnuntain yksilöpelit ratkaisee. Kaikki neljä pelaa ja kolme parasta tulosta huomioidaan. Sunnuntaina meillä oli hieno kokonaispanos, kaikki pelasivat tuloksen 74-78. Etukäteen päätettiin, että pysytään kärsivällisinä, pelataan joukkueelle ja taistellaan joka lyönnistä. Kolme parasta tulosta laskettiin ja olimme päivän kolmanneksi paras joukkue, kolme lyöntiä mestaria, Jyväskylää ja hopeaa napannutta Talia perässä. Pickala ohitettiin ja SHG karistettiin kannoilta. Jos spekuloidaan ja otetaan neljäs pelaaja mukaan tuloksiin, olisimme olleet kakkosia samalla tuloksella Talin kanssa. Jyväskylä oli vakuuttava koko joukkueellaan, sen voittoa ei olisi voinut estää edes spekuloimalla. Keimolan joukkueessa pelasivat Jari Vänskä, Jukka Lehtonen, Ari Eloranta ja Jorma Manner. Tuloksiin pääset tästä.

Jukka Lehtonen sai samassa tilaisuudessa vuodeksi Order of Merit –kiertopalkinnon koko kauden eniten pisteitä keränneenä pelaajana M50 –sarjassa. Onneksi olkoon Jukka, loistava suoritus!

N50 joukkue SM pelattiin samaan aikaan Vihdissä ja Keimolan joukkue Liisa Eerola, Lea Hatunen, Henna Kassinen ja Sointu Lassila taistelivat hienosti sunnuntaina ja nousivat viidenneksi asti, vain kolme lyöntiä pronssista. Hyvä Ladyt, hienosti pelattu! Tuloksiin pääset tästä.

Jorma Manner

 

Julkaistu 20.9.2017/Tapahtumapäällikkö