Naispelaaja Mari Sala Keimolan alaterassilla

Tämän kauden sarjan päättää Mari Sala. Mari on aktiivinen naispelaaja ja ollut mukana järjestämässä Keimolassa naisten tapahtumia. Mari kertoo miten naisia saisi houkuteltua lajin pariin. Naisgolfin puolelta haetaan lajin kasvua myös Golfliiton toimesta kaikkialla Suomessa. Toimialan yhteisessä strategiassa naisgolf on yksi painopistealue.

Alaterassi on kuuden jakson videosarja, jossa haastatellaan yhtä keimolalaista kussakin jaksossa. Jokaiselle vieraalle esitetään neljä vakiokysymystä. Tämän lisäksi keskustellaan golfista vieraan taustaan liittyen. Uusi jakso julkaistaan tällä sivulla aina keskiviikkoisin ja perjantaisin. Ensimmäisessä jaksossa vieraana on nuori nainen ja seuran edustuspelaaja Nelli Halonen. Nelli kertoo harjoittelusta, golflukiosta ja antaa vinkin myös klubipelaajan harjoitteluun. Toisessa jaksossa kenttäyhtiön hallituksen puheenjohtaja Johanna Paavolainen kertoo oman harrastuksen lisäksi näkemyksiä Keimolan kehittämisestä. Kolmannen jakson vieras on Keijo Malin. Keijo edustaa senioripelaajana sitä suurta osakas- ja jäsenkuntaa, joka käyttää aktiivisesti ja lähes päivittäin Keimolan palveluita. Hän kertoo golfin merkitystä eläkeläiselle sopivana harrastuksena ja hyvänä kuntoilumuotona.

Neljäs vieras on Jukka Sariola. Jukka toimii pelaamisensa ohella seuran kilpailutoimikunnan puheenjohtajana ja seuran hallituksen jäsenenä. Jukka on kilpailuhenkinen golffari, joka haastattelussa kertoo sääntöjen tyypillisistä tilanteista sääntöjen oikomisessa. Hän kannustaa pelaamaan siten, että pelivuorossa voi aina olla valmiina oleva pelaaja. Viides vieras on Keimolan päävalmentaja Jyry Peltomäki. Jyry kertoo oman pelaajauransa lisäksi Keimolan kilpagolfista, harjoittelusta ja antaa vinkkejä ihan tavallisen klubipelaajan kehittymiselle. 

Kausi 1, Jakso 6/6, Kesto 12:22, Julkaistu 22.8.2018
Naispelaaja Mari Sala

Kausi 1, Jakso 4/6, Kesto 12:35, Julkaistu 15.8.2018
Kilpailutoimikunta Jukka Sariola

Kausi 1, Jakso 2/6, Kesto 6:51, Julkaistu 8.8.2018
Puheenjohtaja Johanna Paavolainen

Kausi 1, Jakso 5/6, Kesto 12:00, Julkaistu 17.8.2018
Päävalmentaja Jyry Peltomäki

Kausi 1, Jakso 3/6, Kesto 8:20, Julkaistu 10.8.2018
Senioripelaaja Keijo Malin

Kausi 1, Jakso 1/6, Kesto 6:27, Julkaistu 3.8.2018
Edustuspelaaja Nelli Halonen