Keimolan EM-kisajoukkueen kuulumisia

Terve,

Ensimmäinen kisapäivä on nyt takana. Aamulla sää näytti todella pahalta, vettä satoi kaatamalla ja salamat välkkyivät taivaalla tiuhaan tahtiin. Lähtöaikoja siirrettiin lopulta noin 2,5 tuntia ja osa pelaajista oli ollut kentällä jo lähes viisi tuntia ennen ensimmäistä tuloksiin kirjattua lyöntiä. Pelaamaan kuitenkin lopulta päästiin ja kierrokset saatiin maaliin kohtalaisen hyvässä säässä. Aamun myrsky tietenkin näkyi kentällä mm. vedellä täyttyneissä bunkkereissa.

Joukkueella oli tänään jonkun verran vaikeuksia kentällä mutta lopulta tulos oli tilanteisiin nähden vähintäänkin hyvä ja ensimmäisen päivän jälkeen tuloslistalla jaettu kuudes sija. Lisäksi hyvän taistelun jälkeen Ilari Saulo on henkilökohtaisessa tulosluettelossa toisena (-4) vain lyönnin päässä parhaiten  pelanneesta Ranskan Frederic Lacroixista (-5). Olemme tällä hetkellä kisaa johtavasta Ranskan joukkueesta 7 lyöntiä, ja toisena olevasta Islannin joukkueesta 2 lyöntiä perässä.

Tunnelma on edelleen erittäin hyvä kentällä sekä kentän ulkopuolella. Joukkue tukee toinen toistaan ja meillä on kova usko kaikkeen tekemiseen. Huomenna lähdetään liikkeelle samanlaisella asenteella ja pyritään karsimaan tuloksista vielä muutama lyönti, jotta voimme taistella viimeisenä päivänä voitosta tai vähintäänkin mitalisijoista.

Ja edelleen joukkue haluaa kiittää Jaanaa erinomaisesti hoidetuista järjestelyistä.

 

Ystävällisin terveisin:
Keimolan EM-joukkue
Kisojen tulosseurantaan pääset TÄSTÄ
Ensimmäinen kilpailupäivä. Jukka Lehtonen.

Ensimmäinen kilpailupäivä. Jukka Lehtonen.

 

Julkaistu 23.10.2015 / klubi-isäntä