Keimolan kehityspäivät 2016

Yhtiön ja seuran hallitukset kokoontuivat Keimolan kehityspäiville 9-10.9 Naantaliin. Päivien ohjelmassa oli Keimolan strategian päivitys vuosille 2017-20. Ennen kehityspäiviä aihetta oli valmistellut yhtiön toimenpideohjelman alainen asiantuntijaryhmä. Tämän strategiaryhmän laatiman aineiston pohjalta asiaa käsiteltiin kahden työjakson aikana. Lisäksi ideoitiin ja kirjattiin Keimolan lähivuosia koskevia isompia ja pienempiä korjaustarpeita.

Viikonlopun aikana tutustuttiin myös Kultaranta Golfin ja Kankaisten Golfpuistoin toimintaa. Naantalin Kultaranta on resort-tyylinen golfkeskus. Se tarjoaa asiakkailleen 18 reikäisen golfkentän lisäksi par 3 ja par 2 harjoituskentät. Majoituksen lisäksi keskuksesta löytyy mm. useampi ravintola, kuntosali ja huvivenesatama. Keskus panostaa loma-aikaiseen vieraspelaamiseen omien kanta-asiakkaiden palvelun rinnalla. Palvelukokonaisuudessa on monenlaisia pelioikeuksia ja toiminta räätälöityy vahvasti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kankaisten Golfpuisto on Maskussa sijaitseva ja nykyisellään erittäin vilkas 18 reikäinen golfkenttä.  Golfpuisto toimii Kultarantaa perinteisemmällä tavalla osakas- ja jäsenkenttänä. Pelaaminen ja palvelut toimivat varsin pitkälti Keimolan tapaan. Suuren kierros- ja pelaajamäärän takia Golfpuisto laajenee seuraavan vuoden aikana 9 reiällä. Reitit on suunniteltu kolmeksi 9 reiän kokonaisuudeksi, jotka kaikki lähtevät ja tulevat klubille. Molempien kenttien toimitusjohtajat esittelivät oman palvelukonseptinsa ja niistä käytiin keskustelua.

Päivien jälkeen kolme asiantuntijaryhmää (strategia-, korjaus- ja pelioikeusryhmä) jatkavat työskentelyä molemmilta hallituksilta saatujen näkökulmien pohjalta. Ryhmien itsenäisen työskentelyn ohella asiantuntijaryhmät esittelevät näkemyksiään, kuulevat osakkaita ja jäseniä Keimolassa 27.10 klo 17  järjestettävässä tapahtumassa. Varaa päivä kalenteriisi jo tässä vaiheessa.

 

Julkaistu 20.9.2016/ Toimitusjohtaja