Keimolan talvikurssit

Peltomäki Golfin opettajat järjestävät tulevana talvikautena Keimolan jäsenille suunnattuja talvikursseja. Keimolaan ja Peltomäki Golfiin on tullut yhteydenottoja koskien talvikurssien hintoja. Tänä vuonna kurssien kustannus on senioreille 490€ ja muille aikuisryhmille 590€.

Aikaisempina vuosina seura on osallistunut kustannuksiin, jolloin hinta on ollut pienempi 250€ ja 350€. Tänä vuonna seura ei osallistu aikuisryhmien kurssien kustannuksiin. Hinnoittelun muutokseen vaikuttaa myös ryhmäkoon pienentyminen. Nyt keimolalaisten kursseilla max. 6 henkilöä aiemman 10 henkilön sijaan. Näin asiakkaat saavat enemmän henkilökohtaista ohjausta kurssin aikana. Kolmas kurssin hintaa nostaa keväällä 2016 järjestettävä Kick Off-kilpailu, joka tänä vuonna järjestettiin Linna Golfissa. Tänä vuonna kyseinen kilpailu sisältyi vain yleisille kursseille osallistuneille pelaajille.

Viime talven jälkeen kursseille osallistuneet keimolalaiset toivoivat meiltä tulevaisuudessa pienempiä ryhmäkokoja sekä osallistumisoikeutta järjestämäämme Kick Offiin. Edellämainitut seikat huomioiden olemme joutuneet nostamaan kurssimaksuja, jotta se olisi yrityksellemme järkevää. Uskon että kursseille osallistuvat saavat talven aikana oppeja ja harjoituksia, jotka tekevät pelaamisesta kaudella 2016 helpompaa ja hauskempaa.

Peltomäki Golfin opettajat kiittävät kaikkia Keimola Golfin jäseniä kesäkaudesta 2015 ja toivottavat kaikki halukkaat lämpimästi tervetulleiksi harjoittelemaan ja valmistautumaan ensi kauteen kanssamme myös talvella.

Ilmoittaudu kursseille tästä

Juha-Pekka Peltomäki, toimitusjohtaja, Peltomäki Golf Oy

 

Julkaistu 1.10.2015 / klubi-isäntä