Keimolan uusi palvelupäällikkö on Johanna Skyttä

Hyvät keimolalaiset,

Olen uusi palvelupäällikkö ja työsuhteeni alkaa Keimola Golfissa joulukuun alussa. Koulutukseltani olen laskentatoimen tradenomi ja olen työskennellyt viimeiset kymmenen vuotta Suomen Messujen palveluksessa. Työhöni on sisältynyt niin taloushallinnon, asiakaspalvelun kuin projektinhallinnan työtehtäviä. Olen vastannut muun muassa Helsingin Messut Oy taloushallinnosta ja viimeiset vuodet olen toiminut messut yksikössä projektipäällikkönä vastaten esimerkiksi Moottoripyörä-, Vene-, Auto- ja GoExpo Winter -tapahtumista.

Yhdessä tekeminen, yhteiseen päämäärään sitoutuminen sekä asiakkaiden kuunteleminen ovat avainasemassa luodessamme uusia elämyksellisiä golf-kokemuksia asiakkaillemme. Odotan innolla mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä ja uuden oppimista. Golf-ala on minulle entuudestaan tuttu harrastajan näkökulmasta ja palan innosta päästä syventämään tietämystäni alaan liittyen.

Vapaa-ajalla minut voi tavata Kivistön leikkipuistoista yhdessä tyttärieni kanssa, kesäisin golfkentältä ja talvisin laskettelurinteestä.

Oikein hyvää loppuvuotta teille kaikille ja tavataan pian!

Johanna Skyttä