Kentät avataan 9.4 klo 12

Keimola Golfin kentät ja harjoitusalueet avataan 9.4 klo 12 Saras 1-18 ja Kirkka 10-18 osalta. Myös range ja sen yhteydessä olevat WC -tilat ovat auki. Peliajat ovat varattavissa NexGolf ajanvarauksen kautta 8.4 klo 12 alkaen. Molemmille kentille voi olla kerrallaan voimassa yksi varaus. Osakkaat voivat varata peliajan 10 päivää ja muut pelaajat 5 päivää etukäteen. Pelaaminen tapahtuu tietyin rajoituksin ja pitkälti Suomen Golfliiton koronaviruksen tartunnan vähentämiseksi laatiman ohjeistuksen mukaisesti. Tutustu niihin etukäteen oheisesta linkistä. Huomaa, että esimerkiksi klubilla ei ole golfkärryjä lainattavissa ja vuokrattavat golfautot eivät ole käytössä. Lisäksi kentällä olevat WC:t eivät ole käytössä. Klubin pihalla olevat vesipisteet eivät myöskään ole toiminnassa eli täytä kotona oma vesipullo tai hyödynnä kahvilan tuotteita.

Klubitalon toimisto on auki arkisin klo 9-15.30 ja caddiemasterin palvelut 9.45-18. Pelaaminen on sallittu vain varattavissa olevien lähtöaikojen puitteissa. Kun tulet kentälle, niin voit ilmoittautua lähtöpaikalla startterille tai kuitata itsesi kentälle puhelimella NexGolf ajanvarausjärjestelmän kautta. Klubitalon käyttöä on rajoitettu ja ainoastaan 4 henkilöä pääsee sisälle yhtäaikaa. Caddiemasterin palveluiden lisäksi käytössä on yläkerran WC -tilat ja kahvila myy tuotteitaan take away periaatteella.

Pääsiäiseksi on luvattu kylmiä öitä. Tämän vuoksi kentälle pääsee klo 11.00 alkaen (pe 10.4-ma 13.4). Klubitalo avataan klo 10.45.

Tartuntavaaran takia toivomme rajoitettua asiointia myös toimistossa, sillä useampia asioita voi hoitaa sähköpostitse tai puhelimitse. Pelioikeuden nimeämisen voi tehdä joko NexGolfin tai kotisivun kautta. Pelilippujen osalta toivomme osakkaiden yhteydenottoa ennakkoon osoitteeseen keimolagolf@keimolagolf.com. Tämän jälkeen peliliput ovat noudettavissa caddiemasterilta. Seuraamme aktiivisesti koronavirukseen liittyviä ohjeistuksia ja tiedotamme tulevista muutoksista mahdollisimman pikaisesti. Toivomme ymmärrystä tämän hyvin poikkeuksellisen tilanteen aikana. Pyrimme avaamaan kaikki palvelut heti kun epidemian osalta tilanne sen sallii.

Pelaamiseen liittyvät tarkemmat ohjeet löydät täältä.
Ajanvaraukseen pääset tästä 

 

Artikkelia päivitetty 8.4 lisätty avaamisen ajankohta pääsiäisenä