Kentät avataan perjantaina 15.4

Keimolan kausi 2016 alkaa! Molemmat kentät avataan perjantaina 15.4 klo 12.00. Kirkalla on käytössä perinteinen palloränni ja Saraksella ajanvaraus. Aikoja Sarakselle voi varata torstaina klo 12 alkaen. Keimolan osakkaat, pelioikeuden haltijat ja jäsenet voivat varata aikoja NexGolfin kautta. Pikalinkki ajanvaraukseen löytyy kotisivun oikeasta ylänurkasta. Kirkalla pelataan 9 reikää kerrallaan ilman jatkoaikavarausta. Kentillä on kaikki viheriöt käytössä.

Lipunnosto suoritetaan perjantaina klo 11.45 ja avauslyönti Kirkan ykkösellä klo 12.00.

Lauantaista 16.4 alkaen kentälle pääsee todennäköisten yöpakkasten vuoksi klo 10. Mikäli yöpakkaset lykkäävät avaamista, ei varatut ajat siirry eteenpäin. Pyydämme huomioimaan tämän aikoja varatessa. Kentälle meneminen ennen klo 10 on toistaiseksi kielletty. Golfautot ei vielä ole käytössä eikä myöskään kentän vessat. Punaiset ja keltaiset tiit on käytössä.

Kahvio on auki alkaen caddiemasterin toimiston aikojen mukaisesti klo 9.45-16.30.

Harjoitusalueen chippiviheriöt on auki, puttiviheriöt on toistaiseksi suljettu harjoitusalueella ja klubin edessä.

Jäsenkortit ja peliliput on noudettavissa caddiemasterin toimistosta. Ruuhkan välttämiseksi caddiemasterin tiskillä pyydämme tekemään pelioikeuden käyttöilmoituksen etukäteen kotisivun lomakkeen kautta. Muistutamme myös, että pelioikeus tulee nimetä joka vuosi erikseen vaikka osakas käyttäisi omaa pelioikeuttaan.

Green fee hinnat 18r 35 € ja 9r 20 €. Hinnat voimassa toistaiseksi.

 

Kaikkien aikojen parasta golfkautta toivottaen,

Keimolan henkilökunta

 

 

 

 

 

Julkaistu 13.4.2016