Kentillä tapahtuu

Saraksella ja Kirkalla tapahtuu tavallisten hoitotoimenpiteiden osalta muutakin. Vuosikorjausten jäljiltä on paljon sinisillä paaluilla tai maalilla merkittyä korjauksen alaista maaperää. Sääntöjen mukaan alueelta saa pelata, mutta siitä myös vapautuu rangaistuksetta. Osa näistä alueista vihertää, jolloin alueen kunnostaminen ja uuden ruohon kasvattaminen tapahtuu kylvämällä. Korjattavat alueet väylillä tai viheriöiden läheisyydessä näyttävät täysin hoitamattomilta. Nämä alueet korjataan siirtonurmella tulevan viikon kuluessa. Myös kunnostettujen bunkkereiden osalta on käytössä pelaamisen osalta tavanomaisuudesta poikkeavia ratkaisuja. Toivon pelaajilta kärsivällisyyttä vielä  jonkun aikaa.

Molemmille kentille uusitaan väylätaulut, väylien mittakyltit ja lyöntipaikkamerkit. Myös tuloskortit ja väyläoppaat luonnollisesti uudistuvat. Samalla kertaa siirrytään lyöntipaikoilla värien käytöstä numeroihin. Numero kertoo lyhenteenä kentän pituuden metrimääränä kyseiseltä lyöntipaikalta pelatessa. Tällöin esimerkiksi lyöntipaikka 58 tarkoittaa Saraksella nykyistä keltaista lyöntipaikkaa. Kyseiseltä lyöntipaikalta pelatessa kenttä on 5814 metriä pitkä. Muutos toteutetaan, kun kaikki siihen tarvittavat tekijät ovat olemassa. Väylätauluja asennetaan parhaillaan kentälle.

Väylätaulut ovat toistaiseksi peitettyinä kunnes muutos astuu voimaan. Uudistuksessa nykyiset lyöntipaikkakohtaiset väylätaulut jäävät pois. Uudet suuremmat ja informatiivisemmat väylätaulut sijoitetaan kulkureittien varrelle palvelemaan samalla kaikkien lyöntipaikkojen pelaajia. Tauluja on pääasiassa yksi jokaista lyöntipaikkaa kohden. Jatkossa väylätaulun kohdalta löytyy monin paikoin myös penkki, pallopesuri ja roskapönttö. Muutoksen avulla päivitetään kenttätietoja, uudistetaan Keimolan ilmettä ja kannustetaan pelaajia kiertämään kenttää lyhyempänä. Tavoitteena on siis auttaa kaiken tasoisia pelaajia nauttimaan entistä enemmän pelistä. Pahoittelen muutostöistä pelaajille aiheutuvaa häiriötä. Muutoksen on tarkoitus olla valmis seuraavan kahden viikon kuluessa.

 

Julkaistu 6.6.2016/ Toimitusjohtaja