Kenttäyhtiön hallitus tiedottaa

Muutoksia väylillä
Keimolassa peruskorjattiin syksyllä 2019 Kirkan väylien 2,6 ja 7 viheriöalueita ja lyöntipaikkoja. Työt tehtiin kauden lopussa, jolloin pelaaminen häiriintyi vähän. Tehtyjen korjausten myötä pelikokemus paranee, turvallisuus lisääntyy ja siirtymät lyhenevät. Väylien peruskorjaukset onnistuivat hyvin ja pelaajat pääsevät jo alkukaudesta lähtien nauttimaan uusista muodoista ja pinnoista. Kirkalla väylä 7 piteni ja muuttui par vitoseksi. Kirkan väylä 9 pelataan puolestaan aikaisempaa lyhyempänä, jolloin myös ihannelyöntimäärä väheni yhdellä par neloseksi. Kevään aikana Kirkan väylän 9 lyöntipaikat vielä uusitaan. Molempien kenttien slopet on tarkistettu ja uusissa taulukoissa pelaajat ”hyötyvät” vanhoihin vastaaviin verrattuna. Muutoksilla Saras on Keimolan kentistä vaikeampi nyt myös slope taulukon perusteella. Saraksella väylä 10 muuttuu alkuperäisen suunnitelman mukaiseksi eli lyhenee ja muuttuu takaisin par neloseksi. Tällöin myös Saraksen par on 72 (ennen 73) Kirkan tavoin. Saraksen uudet slope taulukot löytyvät täältä ja Kirkan vastaavat täältä.

Kirkan pelaaminen
Tulevalla kaudella Kirkan pelaamisjärjestelyt muuttuvat. Kirkalla pitkään käytössä ollut ilman ajanvarausta tapahtuva pelaaminen (ns. pallorännikäytäntö) muuttuu tälle kaudelle. Jatkossa Kirkan toisen ysin voi arkisin varata netin ajanvarauksen kautta ja toista ysiä pelataan varauksen osalta aikaisempaan tapaan, jolloin lähtöajan kentälle saa vasta paikanpäältä caddiemasterilta. Kirkan ajanvarauksessa ja ns. pallorännissä olevat kentät (etu- tai takaysi) vuorottelevat viikottain. Osakasetuna on mahdollisuus varata jatkoajan caddiemasterilta, mikäli haluaa pelata Kirkalla 18 reiän kierroksen. Viikonloppuisin Kirkka on kokonaan ajanvarauksella, jolloin 18 reiän kierroksen voi varata joko netin ajanvarauksesta tai caddiemasterilta samalla tavalla kuin Sarakselle tehdään varaukset. Kaikissa tilanteissa caddiemaster palvelee myös varauksien osalta kulloisenkin varaustilanteen mukaan. Tehdyllä muutoksella palvellaan paremmin kaikkia Kirkan pelaajaryhmiä. Pelaaja saa jatkossa varmistettua minimissään yhden ysin pelaamisen ennakkoon tiedossa olevaan aikaan, viikonloppujen ruuhkautumista estetään ja jonotusaikoja lyhennetään. Lisäksi arkipäivisin nopeat päätökset ja suunnittelematon pelaaminen turvataan Kirkan toisella ysillä toimivalla ns. pallorännillä. Pelaamisen ohjeistus.

Koronan vaikutuksia
Hallitus käsitteli myös koronavirus epidemian aiheuttamia muutoksia Keimolan toimintaan pelaamisen ja muiden palveluiden osalta. Hallitus päätti valtioneuvoston määräämän poikkeustilan ja nykytiedon valossa seuraavaa. Golfklubi ja toimisto on kiinni 13.4 asti. Tähän asti Keimolan asiakaspalvelu tapahtuu puhelimitse (09 276 6650) ja sähköpostilla (keimolagolf@keimolagolf.com) arkipäivisin klo 9-15.30 välisenä aikana. Ratkaisulla suojataan asiakkaiden ja henkilöstön terveyttä. Järjestely vähentää sairastumisen riskitekijöitä avainhenkilöiden kohdalla ja parantaa mahdollisuuksia kauden onnistuneeseen avaukseen. Näillä näkymin Keimolan golfkentät avataan aikaisintaan 14.4. Keimolan range avataan kuitenkin jo 25.3 klo 12. Rangen käyttöä rajoitetaan eli lyöntipaikat sijoitetaan harvemmin, jolloin paikkoja on vähemmän käytössä. Palloja saa automaatista ensisijaisesti pankkikortilla ja myös latausnapilla. Toimiston aukiolojen takia nappien lataus ei ole mahdollista ennen 14.4. Talviharjoittelu klubin alakerrassa jatkuu normaalisti. Käyttäjiä pyydetään noudattamaan erityistä huolellisuutta käsihygienian osalta. Tilassa tulee käyttää myös omia palloja. Pukuhuone ja WC tilojen käyttöä ei suositella koronaviruksen tartuntariskin takia. Tavalliseen tapaan harjoitustilassa saa olla samanaikaisesti maksimissaan neljä pelaajaa. Pandemian aiheuttamien järjestelyistä löytyy erillinen tiedote täältä.

Keimolan strategia
Keimolan voimassaoleva strategia päättyy vuoteen 2020. Keimola aloittaakin kevään aikana uuden strategian laatimisen. Kysymys on koko yhteisön toimintaa koskevasta strategiasta, joka laaditaan yhtiön ja seuran hallitusten toimesta. Asian valmisteluun kerätään hallitusten alaisuudessa ja puheenjohtajien johdolla työskententelevä työryhmä Keimolan osakkaista ja jäsenistä. Strategiaan liittyen toteutetaan myös osakas- ja jäsenkyselyitä pelikauden aikana. Lisäksi Pelaaja Ensin kyselyn tuloksia hyödynnetään asian valmistelussa. Strategia hyväksytään syksyn yhtiökokouksessa ja seuran syyskokouksessa.

Kentänhoito
Keimolan pääkenttämestari Jan Hellströmin johdolla kentänhoitoon tulee muutoksia. Jatkossa väylien ja viheriöalueiden leikkuita muutetaan. Väylien ja ympäristön visuaalista ilmettä parannetaan ja kentänhoitoa edelleen tehostetaan. Syksyn aikana tehdyt väylien peruskorjaukset viedään loppuun ja uusia peruskorjauskohteita otetaan syksyllä työn alle. Parhaillaan tehtävässä suunnittelussa on Saraksen väylien 2 ja 17 ja Kirkan väylien 14 ja 15 viheriöalueiden peruskorjaukset. Näistä neljästä vaihtoehdosta valitaan rahoituksen puitteissa kaksi kohdetta syksyn peruskorjaukseen. Janne esittely ja ajatuksia tarkemmin videolla täällä.

 

HALLITUS