Kiitos!

Nyt, kun savu on hälvennyt ja elämä palautunut normaaliksi viime viikon jäljiltä, on kiitosten aika.

Viime vuonna leiri oli ensimmäisen kerran viisipäiväinen. Tänä vuonna jatkettiin samalla linjalla. Leiri tuli täyteen, 70 ilmoittautui mukaan ja ryhmiä vekslaamalla saatiin kaikki jonotuslistalla olleet mukaan.  Sara viilasi ohjelmaa viimevuotisten kokemusten perusteella toimivammaksi. Apuohjaajia koulutettiin sunnuntaina ja se koettiin todella hyödylliseksi. Kiitos Sara, suururakan loistavasta läpiviennistä. Leiri sai kehuja niin junnuilta kuin vanhemmiltakin vaikka sää asetti tällä kertaa omat haasteensa.

Kiitos myös muille proille, Jyrylle, Juhnalle, Tonille ja Arille, teitte hienoa työtä junnujen kanssa. Lisäksi haluan nostaa esille Vuosaari Golfin Oscar Darlingtonin, hän tuli kesätöihin PeGolle ja suoriutui urakastaan ryhmän vetäjänä todella mallikkaasti.

Ja te vapaaehtoiset keimolalaiset, ilman teitä ei tällainen juniorijoukko pysty mihinkään järjestelmälliseen toimintaan – tai edes järjelliseen. Kiitos Veikko, Sirpa, Sanna, Marko, Liisa, Reijo, Ari, Lea, Erkki, Raimo, Kaija, Markku, Riitta, Eila, Leilat, Laura ja Jerry. Iso kiitos teille kaikille, toivottavasti en unohtanut tästä ketään.

Kiitos myös junnuille, te teitte Keimolasta taas joksikin aikaa hieman erilaisen paikan. Vanhemmille kiitos siitä, että valitsitte juuri Keimolan leirin.

Oy, cädärit ja toimiston väki mahdollistivat omalta osaltaan onnistuneen leirin puitteet ja ratkoivat päivittäin erilaisia tilanteita. Ilman ravintolaa ei huolto olisi pelannut näin hyvin.

Nostetaan katse jo ensi kesään tämän leirin osalta, mutta muutama juniorien leiripäivä on vielä tänäkin kesänä tulossa ja vapaaehtoisia tarvitaan. Ota minuun yhteyttä suoraan, mikäli voit auttaa.

Junioritoimikunta

Jorma Manner