Kiitos pelikaudesta 2019

Kiitos kaikille Keimolan pelaajille kaudesta 2019. Kauden viimeiset pelit pelataan sunnuntaina 27.10. Maanantaista lähtien kentät ovat kiinni. Tämän jälkeen kentillä tehdään kauden viimeisiä hoitotoimenpiteitä ja valmistellaan kenttiä talvea varten.

Kausi 2019 on ollut monilla mittareilla katsottuna menestyksellinen. Sää suosi ja niin omia kuin vieraspelaajia riitti mukavasti. Kierrosmäärät lähentelevät kauden lopussa 70 000 pelattua kierrosta. Myös pelaajilta kerätty palaute oli hyvää. Keimolan suositteluhalukkuus lisääntyi 13% ja jäsenten kohdalla vastaavasti 11%. Nyt hieman vajaa puolet pelaajista halusi suositella Keimolaa lähipiirilleen. Kentän kunto ja palveluiden monipuolisuus keräsi myös kiitosta. Myönteistä palautetta saatiin aikaisempaa enemmän myös suullisesti kauden aikana. Keimolan pelioikeudet ja peliliput menivät myös hyvin kaupaksi. Erityisesti opiskelijat löysivät Keimolan.

Syksyn aikana tehtiin Kirkan väylillä 2, 6 ja 7 peruskorjausta. Viheriöalueet ja lyöntipaikkoja uudistettiin. Peruskorjaus häiritsi pelaamista syyskuun alusta alkaen Kirkan etuysillä, jollon väylien 5,6 ja 7 pelaaminen oli estynyt. Lokakuun alusta suljettiin Kirkan etuysin, kun peruskorjaus siirtyi Kirkan väylälle 2. Pelaajat ovat suhtautuneet peruskorjauksesta aiheutuneisiin haittoihin varsin myönteisesti. Uudet peruskorjatut alueet ovat pelikäytössä kauden 2020 alusta. Veikkaa uudistuksille hyvää vastaanottoa. Peruskorjaukset rahoitetaan kevään yhtiökokouksessa hyväksytyn osakasaloitteen pohjalta päätetyllä rahoitusvastikkeella. Päätöksen mukaan marraskuun aikana tulee osakkaiden maksettavaksi 80 euron pelioikeuskohtainen rahoitusvastike.

Syysyhtiökokous pidettiin 23.10. Kokouksessa hyväksyttiin hallituksen esitys vuoden 2020 toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioksi. Päätöksen mukaan yhtiövastike nousee 30 eurolla/pelioikeus ja peruskorjausta jatketaan 50 euron pelioikeuskohtaisella ja kertaluontoisella rahoitusvastikkeella. Yhtiökokouksesta enemmän tietoa löytyy täältä.

Keimola Golf ry on perustanut yhteistyössä SHG:n ja Nurmijärven golfyhteisöjen kanssa yhteisen harjoitushallin Vantaankosken Sanomalaan. Halli aukeaa näiden kolmen golfyhteisön jäsenelle ja osakkaille marraskuun aikana. Ennakkovarauksia hallin käyttöoikeuksista on voinut tehdä jo jonkin aikaa. Lisätietoa hallista ja käyttöoikeuksista löytyy täältä.

Keimolassa on nyt hyvä tekemisen meininki päällä ja olemme aiheuttaneet mielenkiintoa lähialueen pelaajissa. Kentän kunto, peruskorjaukset ja käynnistynyt hallihanke antaa hyvät lähtökohdat onnistumiselle myös kaudella 2020. Toivotan kaikille pelaajille hyvää talvikautta ja onnistuneita oivalluksia talvihallin viheriöillä.

 

Julkaistu/ 25.10.2019/ Toimitusjohtaja