Klubimatkalla Gorgi golfissa 21.7

Lauantai-aamuna kukonlaulun aikaan lähti Allegro-juna kohti Pietaria mukanaan 24 keimolalaista. Tällä kertaa klubitoimikunnan kesäretken kohteena oli tavanomaisesta hieman poikkeavasti, eksoottiselta kuulostava Gorki Golf.

Puolen päivän aikaan saavuimme lopulta Gorki Golfiin. Bussimatkalla kaikkia hieman jännitti, kuinka meidän käy, sillä vettä tuli taivaan täydeltä. Mutta päästyämme perille, ei sateenvarjoja tarvittukaan. Taivas oli hieman pilvinen, mutta lämpötila ja ilmankosteus oli lievästi sanottuna trooppinen.

Pientä suolaista haukattuamme olikin aika siirtyä tositoimiin eli kentälle. Aamun sää oli ollut haasteellinen ja kentällä klubin mestaruuskisojen lähtöjä oli jouduttu hieman säätämään, joten me pääsimme liikkeelle n. 15 minuuttia myöhässä. Mutta klubi huomioi tämänkin harmituksen ja tarjosivat mahdollisuutta startata kymppitiiltä. Emme kuitenkaan tarttuneet tällä kertaa tarjoukseen, vaan odottelimme kentälle pääsyä. Klubi kuittasi kuitenkin tämän loistavasti tarjoamalla koko ryhmälle kuohuvaa illallisella. Yllätys oli se, että aamun kaatosateesta huolimatta, kenttä ei ollut märkä.

Seuraavana aamuna heräsimme mekin sitten auringonpaisteeseen ja tiedossa olikin todella helteinen pelikierros. Reissu oli kaikenkaikkiaan todella onnistunut. Kenttä oli aivan loistavassa kunnossa ja sloupattu pelaajaystävälliseksi. Toki väylillä piti pysyä, sillä oman haasteensa toivat todella paksut ja tuuheat raffit ja jos jostain syystä pallo harhautui kummuille, oli se aina varapallon paikka. Myös greenit lisäsivät harmaita hiuksia useimmille meistä, vaativat rohkeaa ja määrätietoista puttaamista.

Yhteenvetona, aivan upea kenttä, klubitalo ja vieressä ollut hotelli hohtivat uutuuttaan, henkilökunta oli todella ystävällistä ja palvelu aivan loistavaa! Tänne kannattaa lähteä toistekin.

Eikä tietenkään matkaa ilman pientä kisailua. Tällä kertaa oli kahden päivän pistebogey-kisa, ensimmäisen päivän jälkeen moni varmaan ajatteli, että peli on pelattu, mutta toisena päivänä kenttä oli jo tutumpi ja osa varmasti muutti pelistrategiaa. Tämä vaikutti varmasti lopputulokseen.

Voittajat:
Naiset:
1. Anne Eklund 81 bp.
2. Sirpa Tuisku 73 bp.
3. Eija Vannesluoma 70 bp.

Miehet:
1. Tuomo Alen 82 bp.
2. Timo Suonsyrjä 81 bp.
3. Henrik Suonsyrjä 78 bp.

Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille mukana olleille!

Anne Svahn