Kunniajäsen Leila Lahti menehtynyt

Suru-uutinen tavoitti Keimolan tänään aamupäivällä. Seuran kunniajäsen Leila Lahti menehtyi äkilliseen sairaskohtaukseen eilen iltapäivällä. Keimolalaisten hyvin tuntema Leila toimi seurassa aktiivisesti viimeisiin hetkiin asti. Viimeiseksi vapaaehtoistyöksi jäi tuomaritehtävä Keimolassa järjestetyissä Hikkory Golfin Suomen Mestaruuskisoissa viime lauantaina.

Muistamme Leilan aktiivisena ja helposti lähestyttävänä toimijana ja erityisesti käytännön tekijänä, jonka aikaansaannoksista koko Keimolan golfyhteisö pääsi nauttimaan. Leilan vaikutus Keimolaan on ollut varsin monipuolinen ja pitkäaikainen. Aktiivisena pelaajana hän voitti Keimolan mestaruudet vuosina 1987 ja 1988. Hän on toiminut hallituksen jäsenenä niin seuran kuin yhtiönkin hallituksissa useampaan otteeseen, toimikuntien puheenjohtajana, tuomarina ja poikkeuksellisen aktiivisena vapaaehtoistoimijana. Lisäksi hän on rekrytoinut Keimolan seuratoimintaan ja tapahtumiin mukaan lukemattoman määrän ihmisiä.

Jäsennumerolla kolme Leila oli yksi seuran perustajista, joka sai myös seuran kunniajäsenen arvonimen vuonna 2013. Golfliitossa Leila toimi liittotuomarina ja liittovaltuuston jäsenenä. Hänet palkittiin myös liiton pronssisella ansiomerkillä vuonna 2011. Leilaa tullaan muistamaan ja muistelemaan vielä useampaan otteeseen kuluvan Keimolan 30. toimintavuoden aikana. Tänään Keimolassa järjestetään suruliputus. Otamme osaa omaisten suruun.

 

Julkaistu 4.7.2017/ Toiminnanjohtaja