Leila Lahden muistokilpailu

Leilan muistokilpailu pelattiin 4.7. toisen kerran Leilan lempikentällä, Kirkka B:llä. Osallistujia oli 28 eli 14 paria kilvoittelemassa Leilan jäämistöstä luovutetusta tinaisesta kannusta, mitä myös Alladinin lampuksi voisi kutsua. Halukkaita oli enemmänkin, mutta kilpaan mahtui vain 28 henkilöä.

Herrasväki Liljeqvist kiinnittivät itsensä kannuun vuosi sitten, eikä tänäänkään kukaan pärjännyt heidän 23:lle bogey pisteelleen, joten kannu jäi edelleen heille. Eila Alanko/ Esko Kuutti -pari tuli toiseksi ja kolmanneksi laukoi Leena Karvinen/Aila Lehtinen. Kilpailun jälkeen muisteltiin Leilaa Lena Sokan kertomuksin.

Miksi Leilan muistokilpailua pelataan? Leila on yksi Keimola Golfin perustajajäsenistä, jäsennumero 3. Leila on ainoa kunniajäsenemme. Leila oli kauan yksi harvoista aluetuomarikurssin suorittaneista keimolalaisista. Leila toimi aikanaan myös Suomen golfliitossa.  Hänen suhteillaan saimme hyvät sääntöiltojen vetäjät Keimolaan. Useat vieraspelaajat kutsuivat häntä Lady Keimolaksi. Leila kuului Keimolassa mm. kilpailu-, klubi- ja tiedotustoimikuntiin, lisäksi hän oli aikanaan osakeyhtiön hallituksessa ja yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana.

Jäätyään eläkkeelle, hän melkein asui golfkaudet Keimolassa. Oli vastaanottamassa vieraita, järjesti kilpailuihin osallistujia, muistutti meitä klubilaisia tulevista tapahtumista. Toimi aktiivisesti kokouksista muistuttajana, etsi toimikuntiin jäseniä. Hän myös perehdytti osaltaan nykyistä toimitus-/toiminnanjohtajaa Keimolan saloihin ja historiaan. Tässä lienee tarpeeksi meriittiä, pelata tulevina kesinä Leilan muistokilpailu.