Leila Lahti Trophy by PING lähestyy

AMMATTILAISKISA
Keimola Golf ry järjestää yhteistyössä Keimola Golf Club Oy:n kanssa 28.6.2021 mies- ja naispelaajille tarkoitetun yksipäiväisen ammatilaiskisan Saras kentällä. Yhteislähtönä pelattavassa Leila Lahti Trophy by PING kisassa jaettava palkintosumma on 10 000 euroa. Naiset ja miehet pelaavat samassa sarjassa.

IDEA

Kisa tarjoaa amatööri- ja ammattilaisvaiheen saumakohdassa oleville pelaajille matalan kynnyksen kisan ammattilaisuran aloitukseen. Kisan idea on syntynyt ammattilaisuutta tavoittelevien pelaajien valmentajilta. Kisa lisää omalta osaltaan kovatasoisia kilpailuja Suomessa. Ammattilaiskisan yhteydessä pelataan ProAm -joukkuekisa, jonka kilpailumuotona on Best Ball Pistebogey. Näin tavalliset harrastajat pääsevät pelaamaan huippujen kanssa itse kisassa. Joukkueen muodostavat ammattilainen ja amatööri. Best ball -kisassa jaetaan tavarapalkintoja. Lisäksi kisassa on mukana useita erikoiskilpailuja, joissa onnistuneet palkitaan erikseen.

PELAAJAT
Tähän mennessä kilpailuun on varmistanut osallistumisensa kymmenkunta ammattilaispelaajaa. Keimolan edustuspelaajista kisassa on mukana olympiapaikasta kisaava ja Ladies European Tourin pelaaja Sanna Nuutinen ja miehissä juuri ammattilaiseksi siirtynyt kaksinkertainen suomenmestari sekä Erkko Trophyn voittaja Ilari Saulo.

SPONSORIT
Kisan palkintosumma kerätään kisan sponsoreita. Sponsorit voivat olla yrityksiä tai joukkuekisaan osallistuvia pelaajia. Kisan nimisponsori on golfmailoista ja -varusteita tunnettu maailmanmerkki PING. Yritys osallistuu tapahtumaan Suomen edustajan ja maahantuojan kautta. Kisassa on mukana erikoiskilpailuja, joista yksi on HOLE IN ONE -kilpailu. Onnistumisella voittaa omakseen 60 000 euron arvoisen Volvon. Palkinnon mahdollistavat yhteistyössä Bilia ja LähiTapiola.

NORDIC GOLF LEAGUE
Keimolassa tullaan näkemään kaudella 2021 paljon huippusuorituksia. Alkukesän Leila Lahti Trophy by PING kisa toimii hyvänä harjoituksena kesän toiselle huippukisalle. Nordic Leaguen Suomen toinen osakilpailu pelataan Keimolassa 22-24.7.2021 Kisan palkintosumma on 30 000 euroa. Kisa järjestetään yhteistyössä Suomen Golfliiton kanssa.

YLEISÖ
Yleisölle on molempiin tapahtumiin vapaa pääsy. Kilpailut pelataan Keimolan kahdesta kentästä Saraksella. Kilpailujen seuraaminen tapahtuu parhaiten klubialueen lisäksi väylän 7 taukokioskin yleisöalueelta tai väylän 11 viheriöalueen katsomosta. Pelaajia ja yleisöä palvelee Ravintola Saras. Tervetuloa.

LISÄTIETOJA
Kilpailun johtaja Arto Riikonen 044 7650333 tai arto@amazingtravels.fi
Tapahtumapäällikkö Robin Sjöholm 040 568 1140 tai robin.sjoholm@keimolagolf.com
https://keimolagolf.com/leila-lahti-trophy-2021/