Muutoksia Kirkan pelaamiseen

Kirkan peliajan varauskäytännöt ja pelaaminen muuttuvat. Asiasta päätti kenttäyhtiön hallitus 17.6 pidetyssä kokouksessa. Jatkossa (4.7 alkaen) Kirkkaa pelataan seuraavasti.

VIIKOLLA (ma-pe)
Kirkkaa pelataan viikolla vanhaan malliin eli ilman ajanvarausta ns. pallorännillä. Lähtöajan saa varattua ainoastaan paikanpäältä caddiemasterilta. Osakkailla on mahdollisuus varata jatkoaika Kirkan toiselle ysille 2 tunnin ja 10 minuutin päähän ensimmäisestä lähtöajasta.

VIIKONLOPPUISIN (la-su)
Viikonloppuisin Kirkkaa varataan netin ajanvarauksen kautta. Kentän etu- ja takaysit ovat varattavissa erikseen. Tämä järjestely mahdollistaa sujuvan 9 reiän pelaamisen myös viikonloppuisin. Pelaajat vastaavat itse sopivan lähtöajan varaamisesta, mikäli pelaavat Kirkalla 18 reikää.

CADDIEMASTER KIINNI
Niille peliajoille, jolloin caddiemaster on suljettu, tulee lähtöajat varata etukäteen. Nimetyllä pelioikeudella pelaavat voivat varata ajan NexGolfin kautta ja muut varaavat ajan caddiemasterilta. Samalla sovitaan maksun suorittamisesta etukäteen. Tämä järjestely koskee viikolla myös ns. pallorännissä aamun varhaisia ja illan myöhäisiä lähtöaikoja. Tällä kaudella on luovuttu lähtöpaikoilla olevasta vihkokäytännöstä sen heikon toimivuuden ja epäselvyyksien takia. Kaikkina aikoina tapahtuvasta pelaamisesta tulee löytyä merkintä varauskalenterissa pelaamisen aikana ja jälkeenpäin. Muussa tapauksessa valvojalla on oikeus poistaa pelaaja kentältä riippumatta siitä, onko hänellä pelaamisen mahdollistavat muut oikeudet (pelioikeus) käytössä. Varausmerkintä on tärkeä kentän valvonnan lisäksi myös mahdollisten vahinkotapausten selvittämisessä ja korvauksissa.