Muutoksia pelaamiseen koronavirus pandemian aikana

Koronavirus pandemian aikaisiin rajoituksiin tulee lievennyksiä. Palveluita avataan porrastetusti.

11.5 alkaen
Klubitalon proshop auki klubitalon aukioloaikojen puitteissa, Ostamiseen liittyvää palvelua saatavissa caddiemasterilta.

14.5 alkaen
Avataan kenttien vesipisteet ja klubilla oleva mailojen ja varusteiden huoltopiste. Kentälle ilmestyvät myös roskikset ja samassa yhteydessä olevat pallopesurit. Klubin alakerran harjoitustila avautuu sinne käyttöokeuden hankkineille pelaajille. Kahden pelaajan samanaikainen käyttö ja oleskelu tilassa sallitaan.

15.5 alkaen
Saraksen taukokioski avataan. Kioski palvelee asiakkaita tämän jälkeen päivittäin klo 11-19 säätilanne ja Saraksen päivittäiset pelaajamäärät huomioiden.

21.5 alkaen
Kirkalla siirrytään pelaamaan 4 henkilön peliryhmiin ja samalla lähtöaikaväli muuttuu 10 minuuttiin. Edelleen Kirkan lähtöaikojen varaus tapahtuu nettiajanvarauksen kautta etu- ja takaysille erikseen. Kummallekin Kirkan ysille voi olla samanaikaisesti 3 varausta kerrallaan. Tuloskortit otetaan käyttöön. Kirkalla pelataan Keimolan reikäpelimestaruudesta 21-24.5. Kisa aiheuttaa ajanvaraukseen sulkuja erityisesti torstain 21.5 osalta.

1.6 alkaen
Kesäkuun alussa toimintaa vapautetaan lisää. Seura aloittaa kilpailujen järjestämisen tapahtumakalenterinsa mukaisesti. Ravintola aloittaa erityisjärjestelyin toimintansa ja ulkoterassit avataan. Klubin sisätiloissa henkilömäärän rajoitus kasvaa 50 henkilöön. Klubin edessä oleva viheriö avataan. Klubin pukuhuoneet, pesutilat ja saunat avataan. Myös rangelle lisätään lyöntipaikkoja. Klubin edessä oleva harjoitusviheriö avataan. Haravat palaavat kentän bunkkerihin ja niiden käyttöä edellytetään pelaajilta. Myös ajanvaraukseen on tulossa muutoksia. Kesäkuun alussa tehtäviä muutoksia vielä tarkennetaan ja niistä tiedotetaan myöhemmin.

Pyydämme edelleen huomioimaan vallitsevan tilanteen koronavirus pandemian osalta. Koronavirus pandemiaan liittyvät muut ohjeet ja pelaamiseen liittyvät rajoitukset ovat luettavassa täältä