Palvelupäällikkö vaihtuu

Keimolan palvelupäällikkö Jaana Vahtera siirtyy Keimolasta Aurinkogolf Naantalin palvelukseen. Jaana aloittaa Naantalissa vastaavassa tehtävässä 6.9.2019. Viimeinen työpäivä Jaanalla on Keimolassa 5.9.2019. Kenttäyhtiö aloittaa uuden palvelupäällikön rekrytoinnin välittömästi. Yhtiö julkaisee asiasta hakuilmoituksen erikseen.

Jaana siirtyminen pois yhtiön palveluksesta on merkittävä muutos koko Keimolan golfyhteisössä. Tästä syystä hänen työpanoksena korvaaminen on ainakin lyhyellä tähtäimella haastava tilanne. Jaana on hoitanut palvelupäällikön tehtäväänsä erinomaisesti viimeisen 10 vuoden ajan. Hän on työntekijänä kasvanut tehtävien ja vastuun myötä. Yhtiö ja seura kiittävät Jaanaa erinomaisesti hoidetusta työstä. Työkaverit puolestaan mukavista yhteisistä hetkistä, ystävyydestä ja luotettavuudesta. Jokainen keimolalainen jää kaipaamaan hallinnon sujuvuuden lisäksi Jaanan aina niin myönteistä asennetta ja erinomaista asiakaspalveluosaamista.

Omien sanojensa mukaan Jaana on viihtynyt Keimolassa erinomaisesti ja jättää tehtävän haikein mielin. Työpaikan vaihto liittyy yksityiselämän ratkaisuihin, joihin kuuluu myös muutto Turkuun. Toivotamme Jaanalle menestystä niin uudessa työssä kuin elämässä yleensä.

 

Julkaistu 5.8.2019/ Toimitusjohtaja