PeGon myyjä paikalla shopissa

Parannamme asiakkaiden toiveesta läsnäoloamme Keimolan shopissa. Keimolan shoppiin teitä palvelemaan tulee Pegosta ja Keimolasta tuttu Niko.

Niko palvelee pelaajia pääsääntöisesti viitenä päivänä viikossa klo 10-17 välisenä aikana. Tarkempi aikataulu löytyy 17.6 alkaen shopin vastapäätä olevalta ilmoitustaululta. Jos shopista puuttuu jotain, jota toivoisitte, niin älkää epäröikö kertoa tästä, Niko yrittää täyttää toiveitanne mahdollisuuksien mukaan.

Huomioitavaa on myös, että välineiden tuominen huoltoon helpottuu. Jos mailasi kaipaavat huoltoa, esim grippien vaihtoa, voit jättää ne Keimolaan Nikolle, joka toimittaa ne huoltoon. Saat mailasi normaalisti takaisin kahden työpäivän sisällä, eli jos jätät mailat maanantaina, niin saat ne takaisin keskiviikkona. Tarkemman aikataulun Niko kertoo mailoja vastaanottaessa. Jos tarvitset esim logotiitä/palloja, niin Niko auttaa myös näissä asioissa.

Pidämme myös Keimolassa erilaisia teemaviikkoja esim. putterit, jolloin pääset testaaman laajasta valikoimastamme sinulle mieluisimman mallin. Ensimmäinen teemaviikko 17.6 alkaen on grippiviikko.

Toivomukset ja kyselyt shoppiin liittyvistä asioista voitte lähettää osoitteeseen niko@pego.fi tai soittaa 010 843 3600.

 

 

 

 

Julkaistu 10.6.2016/ Klubi-isäntä

Päivitetty 13.6 (päivämäärät)