Pelaaja Ensin jäsenkyselyt alkavat

Palautteesi muokkaa Keimolan tulevaisuutta – kauden 2019 ensimmäinen Pelaaja Ensin jäsenkysely alkaa 28.5.

Hyvä asiakkaamme, teemme jatkuvasti parannuksia toimintaamme asiakkailtamme saadun palautteen avulla. Mittaamme asiakaskokemustamme Pelaaja Ensin palvelulla. Keräämme kyselyssä palautetta monipuolisesti, jotta tietäisimme mahdollisimman tarkasti, miten voisimme tehdä sinun päivästäsi kentällä ja osana yhteisöämme entistä paremman. Palautetta kerätään seuran jäseniltä kolme kertaa kauden aikana ja vieraspelaajilta päivittäin.

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton kumppani, tanskalainen Players 1st. Vastauksenne käsitellään anonyymeinä. Jäsentietojanne ei käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen. Kerättyjä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. 

Ensimmäiset kyselykutsut lähtevät tiistaina 28. toukokuuta. Jokainen jäsen saa kotiseuraltaan yhden kyselykutsun kauden aikana. Jos saat kyselykutsun, niin toivomme, että käytät muutaman minuutin kyselyyn vastaamiseen. Mikäli arpa ei osunut tällä kertaa kohdalle, niin ei hätää. Palaamme taas asiaan heinäkuussa ja syyskuun lopussa. Muistakaa myös, että henkilökuntamme ottaa palautettanne vastaa joka päivä.