Pelaaminen ja palvelut 1.6 alkaen

Palveluita on avattu porrastetusti lähiviikkojen aikana, kun koronavirus pandemian aikaisiin rajoituksiin on tullut lievennyksiä. Nyt palvelut ja pelaaminen lähestyvät normaalitilannetta. Pyydämme edelleen huomioimaan vallitsevan tilanteen koronavirus pandemian osalta ja noudattamaan valtioneuvoston antamia ohjeita ja suosituksia. Sairaana ei missään tapauksessa saa tulla golfkentälle, klubille tai ravintolaan. Riskiryhmiltä toivotaan tilanteessa erityistä harkintaa ja varovaisuutta.

1.6 alkaen

 • Caddiemaster palvelee 7.30-20 päivittäin.
 • Ravintola aloittaa erityisjärjestelyin toimintansa. Ravintolapaikat puolittuvat ja lounasta tarjoillaan pöytiin annoksina. Ravintola on auki 7.30-21.30 päivittäin.
 • Ulkoterassit avataan. Asiakaspaikkoja terassilla on tavalliseen tapaan
 • Klubin sisätiloissa henkilömäärän rajoitus kasvaa 50 henkilöön
 • Klubin edessä oleva harjoitusviheriö avataan
 • Klubin pukuhuoneet, pesutilat ja saunat avataan
 • Rangelle lisätään lyöntipaikkoja. Palataan normaaliin järjestelyyn. Myös lyöntikatos on käytössä normaalisti. Toistaiseksi lyönti on mahdollista vain mattopaikoilta.
 • Haravat palaavat kentän bunkkerihin ja niiden käyttöä edellytetään pelaajilta. Suosittelemme käsineiden käyttöä haravaa käsitellessä. Haravan käyttöön sopivia suojakäsineitä on myynnissä caddiemasterilla 2 euron hintaan.
 • Klubin golfautot ovat tarjolla katoksessa ja niiden desinfiointia jatketaan. Yhtä autoa voi käyttää vain kerran päivässä. Auton voi varata ennakkoon caddiemasterilta.
 • Golfkärryt ovat käytössä, vaikka omien kärryjen käyttöä edelleen suositellaan. Lainakärryjä ei desinfioida klubin toimesta. Käyttäjä vastaa itse käytön aikaisesta hygieniasta. Klubin aikaisemmin jakamia tai omia suojaputkia voi käyttää kädensijassa suojana. Suojaputkia on myynnissä caddiemasterilla 2 euron hintaan.
 • Ilmoittautuminen tapahtuu edelleen caddiemasterille tai mobiilisti Nexgolf ajanvarauksessa
 • Aamu- ja iltapelaaminen klubin aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista ajanvarauksen puitteissa. Varauskalenterissa näkyvät kentänhoitoon varatut ajankohdat sulkuina. Kaikki pelaaminen tulee varata ajanvarauskalenterista. Lähtöpaikalla oleva vihkokäytäntö poistuu.
 • Lipputangot suositellaan edelleen pidettävän reiässä. Reiän syvyys on normaali, mutta tankoihin on kiinnitetty apumekanismi pallon nostamista helpottamaan. Pallon nostaminen pitäisi näin onnistua myös putterin avulla.
 • Seura aloittaa kilpailujen järjestämisen tapahtumakalenterinsa mukaisesti. Yhteislähtötapahtumia ei kuitenkaan järjestetä

Kirkan pelaaminen
Kirkan pelaamisjärjestelyt muuttuvat. Kirkan toisen ysin voi arkisin varata netin ajanvarauksen kautta ja toista ysiä pelataan varauksen osalta aikaisempaan tapaan (ns.palloränni), jolloin lähtöajan kentälle saa vasta paikanpäältä caddiemasterilta. Kirkan ajanvarauksessa ja ns. pallorännissä olevat kentät (etu- tai takaysi) vuorottelevat viikottain. Osakasetuna on mahdollisuus varata jatkoajan caddiemasterilta, mikäli haluaa pelata Kirkalla 18 reiän kierroksen. Viikonloppuisin Kirkka on kokonaan ajanvarauksella, jolloin 18 reiän kierroksen voi varata joko netin ajanvarauksesta tai caddiemasterilta samalla tavalla kuin Sarakselle tehdään varaukset. Kaikissa tilanteissa caddiemaster palvelee myös varauksien osalta kulloisenkin varaustilanteen mukaan. Tehdyllä muutoksella palvellaan paremmin kaikkia Kirkan pelaajaryhmiä. Pelaaja saa jatkossa varmistettua minimissään yhden ysin pelaamisen ennakkoon tiedossa olevaan aikaan, viikonloppujen ruuhkautumista estetään ja jonotusaikoja lyhennetään. Lisäksi arkipäivisin nopeat päätökset ja suunnittelematon pelaaminen turvataan Kirkan toisella ysillä toimivalla ns. pallorännillä. Pelaamisen tarkempi ohjeistus.