Ravintola Saras – Suomen 5. paras

Kuvassa vasemmalta oikealle: Erica Wollsten, Anniina Pietikäinen, Linda Linnanmäki, Anne Wollsten, Anniina Vikman, Kaisa Suni ja Veera Wollsten

Ravintola Saras toimii Keimola golfklubilla nyt kolmatta vuotta. Kolmas vuosi todellakin toden sanoo. Ravintoloitsija Anne Wollsten on löytänyt onnistuneen tavan pelaajien palveluun. Ravintola on vieraspelaajien arvioiden mukaan Suomen 5. paras golfravintola. Mittauksen toteutti Players 1 st/Pelaaja Ensin palautekysely kevään aikana. Kyselyyn osallistui kaikkiaan 73 golfkentän ravintola. Keimolan osalta vastauksia saatiin kaikkiaan 149 vieraspelaajalta. Ravintola Saraksen sijoitus on tuon mittauksen jälkeen vielä parantunut yhdellä. Vieraspelaajien arvioita kerätään jatkuvasti ja tällä hetkellä sijoitus on 4.

Ravintolan yleisarvio oli 86, joka oli 4 yksikköä parempi kuin Uudellamaalla ja 5 yksikköä parempi kuin Suomessa keskimäärin samalla ajanjaksolla. Keimolan ravintolaa suositteli 44% kyselyyn vastanneista vieraspelaajista. Tuloksessa on nousua huimat 13 yksikköä vuodentakaiseen tilanteeseen verrattuna. Uudenmaan keskiarvo näissä ravintolan lähettiläispisteissä on 24%. Ravintolan yleisarvio jakautui osa-alueisiin, joista ravintolan aukioloajat olivat 88 (86), ruoan laatu 86 (80), ruoan ja juomien tarjonta 83 (77), palvelu ravintolassa 91 (86) ja hintataso ravintolassa oli kohtuullinen 83 (79). Suluissa näkyy Uudenmaan golfravintoloiden keskiarvo samalla ajanjaksolla.

Myös jäsenet olivat vieraspeelaajiin nähden hieman kriittisempiä kuten muillakin kentillä. Keimolan jäsenistä 28% suositteli omaa golfravintolaa ystävilleen. Uudellamaalla vastaavaa jäsenten taholta tapahtuvaa suosittelua tapahtuu 14% jäsenistä. Ravintolan arvio oli vuoden takaisella tasolla saaden yleisarvosanakseen 84 kun Uudellamaalla vastaava arvio oli 80. Palvelutekijät olivat ravintolan aukioloajat 86 (83), ruoan laatu 82 (78), ruoan ja juomien tarjonta 82 (76), palvelu ravintolassa 90 (85) ja hintataso ravintolassa oli kohtuullinen 81 (76). Suluissa näkyy Uudenmaan golfravintoloiden keskiarvo samalla ajanjaksolla.

Ravintolan hyvää palautetta juhlitaan Keimolassa tiistaina 2.7.2019. Lounaan yhteydessä on luvassa yllätystarjoilua. Tervetuloa lounaalle!