Ravintola tiedottaa

Avaamme ravintolan ja terassin maanantaina 1. kesäkuuta. Olemme avoinna päivittäin klo 7.30-21.30. Huolehdimme tehostetusti hygieniasta koronaepidemian vuoksi. Käsienpesumahdollisuus on wc-tiloissa ja käsidesiä löytyy useammasta paikasta.  Ravintolasalista on poistettu osa pöydistä, hallituksen ohjeistuksen mukaisesti. Desinfioimme myös ravintolasalin pöytiä ja tästä syystä emme käytä pöytäliinoja toistaiseksi.

Ravintolasta saa lounasta klo 11-16 välisenä aikana. Lounas tuodaan asiakkaalle keittiöstä lautasannoksena ja mukana tulee myös salaatti sekä leipä ja levite. Lounaan hinta on 11,50€ sisältää myös lounaan yhteydessä nautittavan kahvin tai teen. Kassalla on myynnissä myös lounaskortteja, hintaan 115€. Kortilla maksat kymmenestä lounaasta ja yksi lounas tulee kaupan päälle.

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla järjestetään tuttuun tapaan junnuleiri ja hekin ruokailevat ravintolassamme porrastetusti. Ravintolan sisätiloissa saa olla maksimissaan 50 henkilöä kerralla. Ensi viikolle on luvattu jopa hellettä, joten terassilla mahtuu hyvin ruokailemaan ja nauttimaan auringosta. Ravintolan oluthanat aukeavat ma 1.6 klo 9.00. Hanasta saa Karhun III, Brooklyn lageria ja Blanc-vehnäolutta. A’la Carte annoksia on saatavilla päivittäin klo 11-19.30.

Saraksen taukokiska palvelee päivittäin klo 11-19, säävarauksella. Kiskan valikoimaan kuuluu munkit ja kahvit, sekä pieneen nälkään on tarjolla hodareita ja voileipiä. Hellepäivien helpotukseksi on saatavilla olutta, siideriä, virvoitusjuomia ja jäätelöä.

Tämä tilanne on kaikille meille uusi, yritämme siitä huolimatta palvella teitä parhaamme mukaan. Pidetään toisistamme huolta ja pysytään terveinä!

 

Aurinkoista golfkesää!