Ravintoloitsija vaihtuu

Klubin ravintoloitsija vaihtuu tulevalle golfkaudelle. Golfyhtiö kiittää Petri Tikkasta menneistä vuosista ja toivottaa tervetulleeksi Anne Wollstenin golfklubin uudeksi ravintoloitsijaksi. Anne valittiin syksyn aikana tehdyn avoimen haun perusteella. Hakijoista lopulta kaksi erottui selvästi joukosta. Annen vahvuutena on alan kokemus, näytöt ja näkemykset klubiravintolan toimintatavasta. Ohessa Annen viesti keimolalaisille.

Minulla on ilo ja kunnia päästä palvelemaan teitä golffareita! Olen tuttu kasvo jo monille pelaajille viime kesästä, jolloin pidin Saraksen taukokioskia. Ravintolan lisäksi toiminta Saraksen taukokioskilla jatkuu myös tulevana kautena. Arvostan laadukkaita raaka-aineita, hyvää ruokaa ja ystävällistä asiakaspalvelua. Näitä haluan tarjota myös tuleville asiakkailleni. Golfkauden käynnistyttyä kahvilassa on tarjolla heti aamusta alkaen itseleivottuja leivonnaisia, kuten suosittuja munkkeja ja täytettyjä sämpylöitä, hodareita unohtamatta. Tulevalle kaudelle tehdään maukas ja kotiruokapainoitteinen buffeelounas. Lounaaseen sisältyy herkullinen ja värikäs salaattibufee, jossa huomioidaan satokauden tuotteet sesongin mukaan. A´la carte annoksia on myös saatavilla ravintolan aukioloaikoina. Viikonloppuaamuisin on tarjolla brunssia. Tapahtumiin ja tilaisuuksiin räätälöimme tarjoilut asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Vappuna starttaamme vappubrunssin merkeissä.

Lumi on vielä maassa ja laskiainen tulossa. Perinteistä Keimolan laskiaisriehaa vietetään 26.2.2017 hernekeiton ja laskiaispullien kera. Tapaamisiin laskiaisriehassa!

Golfkautta odotellen

Anne Wollsten

 

Julkaistu 11.1.2016/ Toimitusjohtaja