Sannan kakkukahvit 23.8 -muutos ohjelmaan

Seuran ykköspelaaja Sanna Nuutisen olympiamenestyksen kunniaksi Keimola Golf tarjoaa maanantaina 23.8 kakkukahvit. Kakkua on tarjolla klo 11 alkaen niin kauan kun kakkua riittää.

Lentoaikataulujen muutosten vuoksi Sanna ei valitettavasti itse ehdi paikalle.

Olympiakisat

Sanna Nuutinen päätyi Tokion olympialaisten golfissa hienosti sijalle 20. Molemmat alittivat aiemman golfin suomalaisen olympiaennätyksen. Hän ja Castren (18.) alittivat Rion kisoissa Mikko Ilonen oli parhaana suomalaisena 21:s. Nuutiselle olympiaturnaus ja koko kokemus olympialaisista oli valtava. Nuutinen on silmin nähden nauttinut suuresti olympiatunnelmasta, mikä siivitti myös tasaisen erinomaiseen suoritukseen kentällä.

”Päällimmäiset tunnelmat ovat hyvät. Tämä antaa ehdottomasti lisää itseluottamusta. Pari puttia sisään, niin oltaisiin vielä korkeammalla”, Nuutinen sanoi. ”Kiitos kaikista viesteistä. Olen ylpeä siitä, mitä ollaan Matildan kanssa tehty täällä. Toivottavasti olemme inspiroineet uusia junioreita lajin pariin.”

Solheim Cup

Torstaina Skotlannin Carnoustiessa alkavassa naisten Women’s British Openissa on suomalaisittain poikkeuksellisen suuret panokset. Kauden viimeisessä majorissa ratkaistaan se, pelaako Sanna Nuutinen Euroopan joukkueessa kolmen viikon kuluttua käytävässä Solheim Cupissa. Nuutinen on ennen Openia kakkosena Solheim Cup -rankingin LET-kategoriassa, josta joukkueeseen valitaan kaksi pelaajaa. Käytännössä paikka on vielä Nuutisen omissa käsissä, mutta vain huippusijoituksella ja uran parhaalla suorituksella. Muussa tapauksessa lopullinen rankingsijoitus riippuu muiden pelaajien edesottamuksista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Päivitetty 23.8.2021/ Sannan osallistuminen tilaisuuteen