Senioreiden kesämatka

Hyvät seniorit,

Päivitys 4.2.
Matkalle on saatu tarpeeksi osallistujia ja totetutuu.

Alkuperäinen uutinen 22.1.
Viime kesänä päätimme senioritoimikunnassa että alamme selvittää mitä mahdollisuuksia olisi lähteä porukalla GOTLANTIIN PELAAMAAN. Ruotsissa on käyty Skånessa ja Tukholman seudulla molemmissa pariinkin otteeseen mutta Gotlanti on kokematta. Meitä houkutteli majoitus historiallisessa ja pittoreskissa Visbyn kaupungissa ja pelaaminen varsinkin Visby Golfklubin kentällä, joka on Ruotsin 5-6 parhaan kentän joukossa.

Nyt on saatu yhden matkanjärjestäjän tarjous ja toinen on valmisteilla. Selvää kuitenkin on että matka on melko hintava ja koska Gotlantiin lennetään vain potkurikoneilla, on matkatavaroiden määrä hyvin rajoitettu. Mitään varmuutta lisämatkatavaran saamiseksi koneeseen ei anneta etukäteen.

Kysyisinkin nyt teiltä senioreilta oletteko kiinnostuneita lähtemään ALLA OLEVAN OHJELMAN mukaiselle matkalle. Mahdollista on, että toinen pyydetty tarjous tulee olemaan jonkin verran halvempi, mutta isoa eroa hinnassa tuskin tulee olemaan. Matka toteutetaan vain, mikäli saadaan vähintään 20 matkalle lähtijää ja maksimi kuten yleensäkin 32.

Myönteinen vastaus kiinnostukseen tarkoittaa alustavaa ilmoittautumista matkalle ja mikäli kiinnostusta on riittävästi, etenemme niin että alustavat varaukset muutetaan lopullisiksi ja matkanjärjestäjä tulee sen jälkeen perimään ennakkomaksun.

Jos olisitte lähdössä suunnitelman mukaiselle matkalle ilmoittakaa siitä sähköpostilla allekirjoittaneelle tammikuun loppuun mennessä. Aikaa ei valitettavasti ole enempää koska varsinkin lennot täytyy saada varattua mahdollisimman pian. Suoria lentoja on Helsingistä kesäkaudella vain muutaman viikon ajan.

Talvisin golfterveisin
Lena Sokka senioritoimikunnan puolesta
lena.sokka@elisanet.fi

MATKA-AJANKOHTA 23.6.-27.6.2019

HINTA 890€ jaetussa 2hh standard huoneessa.
HINTA 1110€ 1hh standard huoneessa.

HINTAAN SISÄLTYY:

  • Finnairin reittilennot Helsinki-Visby-Helsinki
  • 1 matkatavara ruumaan 23kg. Matkatavara voi olla myös golfbägi, Käsimatkatavara 8kg
  • Majoitus Clarion hotel Wisby sis. aamiaisen
  • 2x Golf Visby Golf Club
  • 1x Slite Golf Club
  • Lentokenttäkuljetukset Visbyssä
  • Golfkenttä kuljetukset Hotellilta golfkentille ja takaisin

HINTAAN EI SISÄLLY:

  • Ylimääräinen matkatavara ruumaan 40EUR.

Huomioitavaa on, että lento operoidaan pienellä konetyypillä. SUOSITTELEMME, ETTÄ TÄLLE MATKALLE ASIAKKAAT LAITTAVAT RUUMAAN VAIN YHDEN MATKATAVARAN ELI GOLFBÄGISUOJAN.

LENTOAIKATAULU:

23.6.2019 AY881 Helsinki 20:05 Visby 20:25
27.6.2019 AY882 Visby 07:30 Helsinki 09:45

 

 

Julkaistu 22.1./ Tapahtumapäällikkö
Päivitetty 4.2.