Seniorit vierailivat Nokialla

Elokuun ensimmäisenä maanantaina seniorit tekivät päivän pelimatkan Nokialle. Pelasimme Rock-kentän, joka oli avattu keväällä 2017. Senioreiden edellinen pelimatka Nokialle oli kesällä 2016, jolloin näimme uusien väylien mittavat rakennustyöt ja halusimme nyt kokea nekin valmiina.

Matka herätti kiinnostusta ja ilmoittautuneita oli ennen määräaikaa 36. Pari päivää ennen lähtöä heistä tosin kaksi joutui tapaturmien vuoksi perumaan. Kun saavuimme NRG:n parkkipaikalle meitä kohtasi yllätys. Vieras mies hyppäsi bussiin.  Pian selvisi, että hän oli toimitusjohtaja Kimmo Sirainen, joka näin halusi toivottaa meidät keimolalaiset lämpimästi tervetulleiksi. Kävipä hän vielä hakemassa golfauton bussin etuoven eteen sitä tarvitsevalle naispelaajalle, herrasmies kun oli. Muutenkin oli vastaanotto ystävällistä, saimme lounaan jäsenhintaan ja tulospalvelun, vaikka ei sitä oltu pyydetty etukäteen. Vanha kartanorakennus, joka toimii klubitalona, oli pihapiireineen yhtä viihtyisä kuin muistimme ja nyt Rock-kentälle oli rakennettu upea taukokioski/kahvila, johon olisi mielellään jäänyt istumaan pidemmäksikin aikaa.

Rock-kentällä on 11 uutta väylää, jotka alkavat entisen Riverin kolmen väylän jälkeen. Kaikki uudet väylät on sijoitettu samaan aukeaan tilaan. Väylät olivat leveitä, joten pitkälyöntisille oli draivaustilaa. Palloja ei juurikaan tarvinnut hakea mutta vaikeutta riitti silti lukuisten bunkkereiden ja vesiesteiden muodossa. Muutama ankara mäkikin oli kiivettävänä. Väylät olivat erittäin hyväkuntoiset eikä divotteja juurikaan näkynyt, ehkä niitä ei päässyt syntymäänkään kovin helposti. Greenit olivat haastavat muotoilunsa vuoksi ja ainakin pelipäivänämme nopeat.

Pelisää oli onneksemme hyvä, poutaa ja noin 20 astetta. Aika tavalla kyllä tuuli ja se saattoi haitata joidenkin lyöntejä. Perinteiseen tapaan pidimme tälläkin pelimatkalla pistebogeykisan. Voittajaksi selviytyi Raili Saarinen 37 pisteellä. Toiseksi tuli Lars Sjölund 35 pistettä ja kolmanneksi Raija Hiironen 34 pistettä.

Lämmin kiitos kaikille mukana olleille.

Lena Sokka
senioritmk