Team Keimolan kausi päätökseen

Team Keimolan kausi päätökseen

Kausi 2020 oli erikoinen kausi monella tapaa. Korona tuli ja yritti sekoittaa koko kauden toimintaa Keimolassa…toisin kuitenkin kävi ja golf voi paremmin kuin koskaan ennen. Kenttä täynnä innokkaita pelaajia ja kenties uusia edustuspelaajia tyrkylle. Massassa on voimaa tavataan sanoa. Kaudeksi 2020 perustettiin uusi toimintamalli Team Keimola Golf, jonka tehtävänä on tuottaa huippupelaajia golfkentille eri ikäluokissa. Heti ensimmäisellä kaudella saavutettiin kokonaisuudessaan erinomaisia tuloksia kaikilla tasoilla. Iso kiitos kaikille edustustiimiläisille ja sen ympärillä toimiville tahoille. Tästä on hyvä jatkaa ja kehittää edelleen kilpagolfia Keimolassa.

Saatiin myös toteutettua ensimmäinen edustuspelaajien kauden päätöstilaisuus Kytäjällä. Keli oli hieno ja griinit haastavat kaikille. Joukkuekisa oli jännittävä sekä tiukka, mutta kuitenkin hymyssä suin! Tätä traditiota jatkamme taas ensi kaudella.

Kohta alkaa sisäharjoittelukausi kun talvi lähestyy. Toivotan kaikille hyvää syksyn jatkoa sekä talven odotusta… nähdään treeneissä.

Kai Ahlstedt
Valmennuspäällikkö
Team Keimola Golf

 

Team Keimola Golfin vuoden pelaajiksi valittiin junioreista Vertti Hämäläinen ja aikuisten puolella Joonas Mäkinen.

Vertti Hämäläinen
Vertti voitti kauden aikana 3xFuture Tourin kisaa. Kierroskeskiarvo putosi lähes 8 lyönnillä kuten myös tasoituskin. Vertti osallistui koko kauden harjoituksiin suurella innolla ja myös muita pelaajia kannustaen ja tsempaten. Hyvä keskittyminen ja aktiivinen harjoittelu toi hienoja tuloksia kilpailuissa ja jatkoa on varmasti luvassa.

Joonas Mäkinen
Joonas sijoittui kauden aikana kilpailijoiden määrässä mitaten, Suomen suosituimmalla kiertueella MID-Tourilla kahdessa osakilpailussa sijalle 2, kaksi kertaa ja oli kokonaisrankingissa sijalla 7. Kirsikkana kakun päälle Joonas oli mukana voittamassa MID-joukkue Suomen mestaruutta yhdessä Ville Itkosen, Jani Hietasen, J-P Peltomäen ja Sami Hämäläisen kanssa. Joonas on osoittanut kuinka aikuisiällä voi myös kehittyä golfissa kun tekee oikeita asioita. Joonas on ottanut harjoituksissa tarkkaavaisesti neuvoja vastaan ja tehnyt sen jälkeen tärkeimmän eli harjoitellut näitä asioita kelloon katsomatta. Esimerkillinen Team Keimolan kilpapelaaja!

 

 

 

 

 

 

 

 

Juha-Pekka Peltomäki
Vastuuvalmentaja
Team Keimola Golf